GESLOTEN! Landsmeer: steun aan onze Burgemeester!

Quoted post

Vincent Dennis

#118 Corrupt?

2012-09-21 12:58

Mensen, 'het hele zooitje' is niet corrupt op het gemeentehuis. Er gaat een hele hoop goed. De ambtenaren werken zich een slag in de rondte en leveren voor het overgrote deel professioneel werk af. Dáár gaat het niet mis.

Het gaat mis bij het wel of niet luisteren naar de gehele Raad door het College. Alles kan worden dichtgetimmerd dankzij overleggen binnen de coalitie en ruimte voor de oppositie wordt zo amper gegeven. Of zoals Monteban nog wel eens zegt: 'Je moet die Elfferich niet te vaak zijn zin geven.' Sowieso geloof ik niet zo in grote tegenstellingen tussen oppositie en coalitie in een relatief kleine gemeente als Landsmeer.

Het zou de coalitieleden (VVD en PvdA) sieren als ze op hun schreden terugkomen en opkomen voor een politiek die uitgaat van respect voor elkaar. Niet goed bedoelde initiatieven wegstemmen of, erger nog, weglachen, maar met elkaar in gesprek blijven over wat het beste is voor Landsmeer.

Trouwens... Men heeft nog steeds niet voor elkaar gekregen dat er voldoende beleid wordt gemaakt. Zo veel mogelijk worden dingen op basis van de mening van de wethouders gedaan. Zo hebben ze zichzelf vrij spel gegeven en blijven ze dat houden.

Waar is het VVD-geluid van de wethouder te horen? Minder regels, meer ruimte voor ondernemers, voor initiatieven vanuit de inwoners, etc..

Reacties

laat me niet lachen zeg....

#121 Re: Corrupt?

2012-09-21 14:02:00

#118: Vincent Dennis - Corrupt?

Een slag in de rondte werken, ze hingen  donderdagavond ongeinteresseerd aan een tafel. Ze werken alleen met de ellebogen hoor!