Zeg ja tegen kerckebosch

Quoted post


Gast

#9 Re:

2012-02-26 22:55

#4: Pro - Kerckebosch -

In deze doet het er niet toe waar pro-kerckebosch woont. Ik, als bewoner van de Irenelaan, deel zijn of haar mening dat het onzinnig zou zijn om, gezien de huidige situatie, nu bomen te kappen. Zowel de bewoners van de Hoge Dennen als die van de Irene en Margrietlaan genieten van het stukje bos. Laten we reeel zijn: in het ergste geval gaat de vernieuwing niet door. Dan hebben we deplorabele woningen en een uitzicht om te janken. Niemand mee geholpen.

Het trieste aan deze hele zaak ik dat de bewoners van de Irenelaan en de Margrietlaan al jaren uitkijken naar de nieuwbouw. Op het moment dat men dacht dat het plan nu eindelijk in werking zou treden, blijkt er een enorme kink in de kabel te zijn gekomen. Het is schokkend dat niemand eerder vragen heeft gesteld over de mogelijke financiering. Als hierover duidelijk, vanaf het begin, met de bewoners was gecommuniceerd, was de klap, in alle waarschijnlijkheid, minder aangekomen.

Als het project dinsdag geen goedkeuring krijgt, is er een enorme hoeveelheid energie en kapitaal verloren gegaan. Dan hebben we een situatie met alleen maar verliezers.

Tot slot: ook oud-bewoners van de wijk Kerckebosch dragen de wijk nog een warm hart toe, gezien het feit dat de petitie wordt ondertekend door mensen uit verschillende delen van het land

Reacties


Gast

#25 En de verhuispremie als wel toegezegd........

2012-02-27 20:28:54