Een 1,5meter wet NEE !!

Quoted post


Gast

#116

2020-06-16 05:32

Hat zou toch van de zotte zijn als wij als mens niet mogen rondlopen en contact hebben omdat een "virus" waar we niets aan kunnen doen eventueel iemand besmet? Het lijkt wel alsof we de schuld krijgen ervan. Boetes etc?? Strafblad voor het schudden van iemands hand?? Voor dat doen waar ons immuun systeem sterk van wordt -sociale contacten-? Het is niet alsof we met een liter sterke drank op in een Ferarri stappen tijdens spitsuur. Dan ben je aansprakelijk voor eventuele gevolgen. Dat is helder. Zorg dat de risico groep een toevluchtplaats krijgt. Een Coronavrije zone of eiland of zo. Voldoende middelen ter zelfbescherming. Maar laat de rest van de wereld wel de vrijheid te kiezen hoe en met welk risico te leven EN te sterven. Dat kan een overheid die kiest om als het hun agenda past oorlog te voeren en naar hartelust te moorden ons toch niet afnemen. Het risico is eenvoudigweg te klein. En dat boeit ook niet eens. Ik moet het kunnen nemen. Als dat niet meer kan is het niet meer mijn leven. Als dit zo doorgaat vrees ik dat de FU factor snel inslaat bij velen en ze maar beter hekel grote gevangenissen moeten gaan bouwen want dan komt de sfeer van Maco x Bobby Marly etc weer op in mensen.

Reacties


Gast

#128 Re:

2020-06-16 06:50:23

#116: -  

U bent wel degelijk verantwoordelijk. U kunt het virus ongemerkt meedragen en anderen besmetten waardoor deze mensen ernstig ziek worden en mogelijk sterven. Daarom moeten we momenteel allemaal even een stapje op de plaats maken en er samen voor zorgen dat we hier zo goed mogelijk uitkomen. Helaas even de realiteit. Tot er een vaccin komt en we immuun worden. Tot die tijd is dit niet anders.
Nadat we immuun zijn, zijn deze regels inderdaad van de zotte en heeft het geen plaats in onze samenleving. Echter tot dan is het helaas even het principe 'geef om uw medemens' en moeten we dit samen proberen de baas te worden.


Gast

#151 Re:

2020-06-16 09:32:26

#116: -  

inderdaad, boetes en een strafbld voor normaal menselijk gedrag net zo lang tot er zogenaamd een vaccin is? Er is na decennia nog niet eens een vaccin voor Ebolla, MERS, AIDS etc..!!  Dus deze coronawet is vooral bedoeld om het Nederlandse volk te onderdrukken! Daar waar de rest van normaal Europa de 1.5 meter waanzin steeds meer loslaat en soms zelfs afschaft, zitten wij met machtsgeile politici opgescheept die precies de andere kant op gaan en de wil en angst van het volk negeert!!