Handel in Macht en Invloed- Corruptie in Nederland aanpakken.

Quoted post


Gast

#23

2011-12-10 09:56

GEEN AFBRAAK MEER VAN NEDERLAND.

Geen afbraak meer van de Nederlandse cultuur en natuur!
Geen geldroof meer van de gewone burger!
Geen geld verslinden aan nog meer megastallen!

Het is inmiddels duidelijk geworden dat dit huidige kabinet niet voor de burger is. De gewone man moet meer inleveren, zorgpremies worden te hoog, woekerverzekeringen schieten als paddestoelen uit de grond en armoede neemt toe. Het blijkt echter dat de hoogste inkomens ongeschonden blijven, er schijnt zelfs sprake te zijn van corruptie terwijl bezuinigingen op andere plekken doorgevoerd kunnen worden dan op de 'gewone man' en de natuur die een kwetsbare schakel vormt in onze ecologie. Bleker heeft inmiddels flinke internationale en nationale kritiek gekregen en dat moet genoeg zeggen over het falen en gebrek aan inzicht van deze man tav Nederlands cultuur.
Er zijn andere oplossingen voor megastallen, dieren moeten humaner gehouden worden en er is wel degelijk geld ervoor zonder de gemiddelde burger er mee te belasten. Eigenlijk kan ik niet wachten tot dit flopkabinet valt; een kabinet waarin christelijk CDA als een Farizeeër zijn christelijke normen en waarden verkoopt aan de Partij Voor Verloedering. Ook het VVD heeft zijn liberale ziel verkocht in ruil voor macht en pluche. Geen afbraak meer van Nederland; een land die internationaal bekend stond voor zijn natuur en tolerantie maar nu symbool staat voor kleinzieligheid en kille hardheid.


Reacties

Moon

#24 Re:

2011-12-10 10:46:17

#23: -  Geachte gast , hier 1 samenvatting van mijn antwoord bij de petitie  " onbehoorlijk bestuur schiedam " , omdat het ook bij deze petitie past.

Aantal mensen onder de armoede grens : in 2010 : 529.000 huishoudens = 7,7 % , Daarnaast 462.000 op de armoedegrens = 6.5 % is samen 1.1 miljoen huishoudens  = 14,2% , maal 2, 3 personen per huishouden = 2.5 miljoen mensen. Reken dan de mensen er nog bij die er krap boven zitten of door de crisis anderzijds in problemen gekomen zijn of uitgebuite illegalen in prostitutie en dergelijke . Dat brengt ons al snel op 5 miljoen mensen in de armoede helaas.

http://www.cbs.nl/NR/rdonlyres/1DCEF6C0-4DD5-42EF-913F-452C3493E4CE/0/2011persberichtarmoedesignalement2011.pdf

en dan deze link ook van onbehoorlijkbestuur schiedam , hier kunt u lezen waar het geld te vinden is .

http://www.leoverhoef.nl/dossiers/schiedam.html

 Dikke knuffels gast

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.