Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij

Quoted post


Gast

#8066

2016-11-08 21:51

ze pakt dingen af van kinderen. en voelt zich blijkbaar na al die jaren ineens aangesproken door zwartepiet terwijl zij niet zwart is maar bruin. dit duit volgens mij op een psychisch probleem dat ze op een racistische manier uit door ons zwarte piet af te pakken die zwart is door SCHOORSTEEN ROET.

Reacties

Piet Nicolaas

#8106 Re:

2016-11-08 23:55:54

#8066: -  

 Ik begin steeds meer de indruk te krijgen dat ze ooit is gepest op school of op straat. Dat ze steeds Zwarte Piet of Zwarte Sylvana werd genoemd o.i.d. en hierdoor zwaar getraumatiseerd is geraakt. Op haar Facebook pagina toont ze ook pesterijen die naar haar geuit zijn via Twitter of andere sociale media.

Allemaal heel vervelend en misselijk makend maar ze oogst wat ze zelf zaait. Als ze niet gepest wilt worden dan moet ze niet steeds van alles aanhalen. Hiermee geeft ze haar pestkoppen alleen maar voeding en wordt de vuurbal alleen maar groter.

Misschien een lugubere suggestie maar als ze haar mentale/emotionele pijn niet kan verdragen dan kan ze beter haar vader achterna gaan door haar leven te beëindigen.