wij willen geen verkaveling in mol-sluis (galbergen)

Quoted post


Gast

#109

2016-07-18 05:18

OMDAT mijn dochter en kleindochter en mijne schoonzoon daar wonen en ze daar gezond wonen en kan ravotten met mijn andere kleinkinderen en genieten van t vogelgezang als ze wakker worden !!!! EN ook omdat de gehandicapten mensen van de WITTE MOL daar tegen wonen en nu nog kunnen genieten van de rust en t groen en van een mooie boswandeling en de gezonde buitenlucht  !!!!

BEN er ook tegen daar er nog verschillende verkavelingen open waar er rreds straten enz in orde gebracht zijn maar al twee jaar op kopers wachten !!!! EN ze int centrum van MOL ook nog gaan starten dit najaar aan bouw van woningen en appartemanten dus waarom daar de natuur vernielen als er nog genoeg te koop en te huur staat en er nog genoeg grond klaar ligt om op te bouwen !!!! 

Reacties


Gast

#111 Re:

2016-07-18 18:29:57

#109: -  

 idd, dat staat ook in ons bezwaarschrift. de leegstand en onbebouwde kavels eerst opvullen. en de rolstoelpaden respecteren. door die verkaveling zal er veel meer verkeer door de galbergen rijden.het moet een veilige omgeving blijven voor iedereen.