Burgerinitiatief: Nexit (Referendum over EU & Euro)

Quoted post


Gast

#85 Re:

2016-06-24 04:51

#78: -  

 mijn god wat zullen we schrikken als we weer de gulden terug hebben en een bak koffie moeten afrekenen , die gaat al gauw bijna 6 gulden kosten, en wat denk je van je ziekte kosten, hoppa 330 euro ongeveer als je een beetje bijverzekerd bent ( vergeet ook ff niet de 800 gulden eigen risico die je jaarlijks gewoon kwijt ben )

maar ik heb het er voor over om onder het juk van europa uit te komen, terug naar eigen bestuur, eigen gelukszoekers beleid (echte vluchtelingen zijn altijd welkom, net als hardwerkende immigranten, de rest opzouten)

Terug naar ziekefonds en particulier. ( de rijke elite betaald maar een schijntje, jan met de pet moet er voor krom liggen)

Wat mij betreft ook kinderbijslag naar draagkracht (het merendeel heeft het niet nodig) geen kinderbijslag voor kinderen die hier niet wonen

Wonignen voor onze eigen jeugd ipv van asielszoekers voorrang geven. 

Kan nog wel uren door jammeren.

Europa had iets moois kunnen worden , mits ze niet klein waren begonnen, benelux,duitsland,engeland en nog een paar rijke europese landen, de rest had zich aan mogen sluiten als ze konden aantonen dat ze hun best hebben gedaan ( niet op zijn grieks door goldman en sachs in te huren om de cijfertjes te manipuleren) en zo hadden we europa langzaam kunnen uitbreiden,nu mag elk habibabbi land er bij , de kosten vliegen omhoog en alleen de neurolanden zijn de klos.

GENOEG IS GENOEG, een overheid is DOOR het volk en VOOR  het volk, zo is de democratie ooit ingesteld.

Wij hebben meer macht als burgers als u denkt

 

Reacties


Gast

#108 Re: Re:

2016-06-24 14:27:23

#85: - Re:  

 Je heb volkomen gelijk, en ik mag hopen nu Groot-Brittanië de eerste steen uit de EU-muur geslagen heeft, wij ook zullen volgen, net als Denemarken en Frankrijk en Italië.

Dit is de ondergang van het ondemocratisch Europa.

Enkel het groot-kapitaal, en de rijken werden er goed van, de gewone burger word compleet genegeerd!

Meer en meer belastingen betalen, steeds minder overhouden, en alsmaar JA knikken, dit is wat er van gekomen is van dit klote-Europa. Algemene grootheidswaanzin, en ONS geld verkwanselen!!! Miljarden Euro's aan Turkije geven, om zogenaamd vluchtelingen buiten te houden. Had Macedonië zijn grens niet eigenhandig dichtgegooid, dan liepen er nog 100000-den gelukszoekers naar Europa!!! En nu..., willen ze miljarden geven aan Afrikaanse landen, om te vermijden dat ze hier naartoe zouden komen!!?!?!?!? Wat een giller!!!

Het is een DICTATUUR dit Europa, en we moeten er echt van af.

Incompetente verkwanselaars zijn het, die zelf gigantische lonen opstrijken! WEG ERMEE!!!!

GO BRITAIN!!!