stop kindergeweld en misbruik

Quoted post


Gast

#78

2011-10-20 20:41

Ik ben er zat van hoe het in Nederland gaat met de straffen tegen kindermisbruik, kindergeweld, verkrachtingen en ook moorden.. Het is toch super gek dat je een baby gewoon mag verkrachten, WANT HIJ/ZIJ KAN HET NIET ZEGGEN.. Die mensen gaan vrijuit.. Is Nederland nou helemaal belazerd..

Reacties

een moeder van nederland
De auteur van deze petitie

#79 Re:

2011-10-20 21:51:30

#78: - juist idd...t is van de gekke vandaar dat ik zeg HO tot hier en niet verder!!!! deel de link zondat we een landelijk gezicht krijgen en op termijn een demo in Den-Haag!!! wat de kinderen niet kunnen zeggen doen wij voor hen NEE!!!! tegen dit beleid!!!NEE tegen gevaar in onze maatschappij want overal waar de kinderen zijn werken ze....en zelf thuis is t niet overal pluis dus help mee en zeg NEE

 

ikbenwakker

#106 Re: nederland wordt beheert door pedo's.

2020-09-30 23:31:32

lees over staatsscretaris van justitie Demmink, lees over Wabeke en hin link met een georganiseerd netwerk van kinderpornografie en misbruik en de meest afschuwelijke, zelfs satanische rituelen met kinderen.  Ook jaap van Dissel wordt verdacht van afschuwelijke zaken met kinderen. Ga op onderzoek uit, te bizar voor woorden. En dit alles wordt voor ons verborgen gehouden door de gangbare media.  Justitie seponeert alsmaar zaken die met georgabiseerde kindermisbruik te maken hebben luister naar Argos, verhaal van Lisa.

Geen vertrouwen in deze schijndemocratie