stop kindergeweld en misbruik

Quoted post


Gast

#26

2011-10-15 13:37

Ook ik ben met alle voorzitters van de tweedekamer bezig over het penetreren van babys ,ik heb goed nieuw en bericht gehad , zijn al aan het debateren hier over . vind dat een ieder een handteking moet zetten moet zetten we moeten onze kinderen beschermen . veel dank hiervoor . hoop dat er veel zullen volgen , teken a.u.b. deze pettitie . groeten joke haverhoek . landelijk steunpunt voor sekusele slachtoffers .

Reacties

een moeder van nederland
De auteur van deze petitie

#27 Re:

2011-10-15 13:39:57

#26: - jaaaaaaaaa daarom deel de link met iedereen zodat we een landelijk netwerk krijgen van de bevolking en dat dit nu moet STOPPEN

 

Dennis en Ricardo van Dijk ( je zonen)

#105 Re: leugenaar

2019-06-13 12:30:17

#26: -  

Je roept op mensen een petitie te laten tekenen terwijl je zelf niet spoort en je eerste bewuste abortus al op je 15e had onder gaan 

Je bent een schande voor je familie waarvan jij beweert dat wijlen je vader je sexueel heeft misbruikt....totale onzin en gelogen. Je hebt tijdens je scheiding je ex man op laten pakken want hij zou je beide zoons sexueel hebben misbruikt, wederom ook gelogen en je ex man is altijd een goede man geweest en vader voor je opgelopen kind en jullie gezamenlijke kind....wijlen jou eigen vader en jou hele familie zijn achter je ex man gaan staan omdat het weer niet waar was. Jij hebt heel hard hulp nodig en je moet ophouden met die zieke geest van jou, om mensen hier wijs te maken dat je een slachtoffer bent. JIJ MAAKT ALLEEN MAAR SLACHTOFFERS!!  En volgens wijlen je vader was je al met je 13e met je kut op de loop!!

BESTE MENSEN GELOOF DEZE VROUW JOKE HAVERHOEK NIET WANT ZE LIEGT ALLES AAN ELKAAR! EN STOP MET HIER UW VERHAAL TE VERTELLEN WANT ZE DOET ER NIETS MEE. GA NAAR EEN GOEDE PSYCHOLOOG EN ZOEK DAAR HULP EN NIET BIJ DEZE PSYCHOPAAT. GOOGLE OP HAAR NAAM EN LEES WEDEROM EEN VERZONNEN VERKRACHTINGSVERHAAL!