Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte

Quoted post


Gast

#46

2011-10-07 21:04

We worden als burgers bedonderd waar we bijstaan! Hier zijn weer flinke fouten gemaakt

check: zoetermeernieuws.nl (zie onderstaande tekst)

Ook politieke partijen in de gemeenteraad niet op de hoogte van bouwplannen Moskee

De Zoetermeernieuws redactie heeft op 15 september 2011 al gevraagd aan fractievoorzitter Daniël Westhoek van de SP of hij op de hoogte was voor de plannen voor de bouw van een Moskee in Seghwaert.

Daniël Westhoek liet ons via de mail het volgende weten, "Ik weet niets van de komst van een moskee.Ben zelf ook woonachtig in de wijk Seghwaert maar heb nog niets vernomen."

De redactie was al eerder door onderzoek te weten gekomen dat er plannen lagen voor de bouw van de Moskee in Seghwaert.

Secret Society
Zelfs binnen het college van Burgemeester en Wethouders zijn er geheimen die de wethouders niet met elkaar delen en al helemaal niet met de gemeenteraad of de burgers.Ook de derde macht (ambtenaren) delen niet alles met de wethouders.Dit blijkt uit berichtgeving op RTVwest alwaar Lijst Hilbrand Nawijn aangeeft dat de Raad niets wist van de plannen van wethouder Speel en zijn ambtenaren.LHN zegt daarover tegen RTVwest

"Volgens Lijst Hilbrand Nawijn is de gemeenteraad niet geïnformeerd over de moskee.

De partij wil dat het besluit over het bouwplan wordt uitgesteld tot de bewoners hebben kunnen reageren. Verder zou de moskee geen minaretten mogen hebben en geen geluid maken."

Het is op z'n minst vreemd te noemen dat Lijst Nawijn niks wist van de plannen omdat er in het college een wethouder van LHN zit.Mariette van Leeuwen wist dus ook van niks. Dat geeft aan dat de verhoudingen en communicatie binnen het college ook slecht is en totaal geen vertrouwen is binnen het college en dat de democratie in Zoetermeer ver te zoeken is.

Dit is de zoveelste keer dat het mis is.Men doet gewoon maar wat en als het ontdekt wordt weet men niet hoe snel men de berichten naar buiten moet brengen.Allerlei voorgenomen plannen liggen in een geheime la en plots tovert men deze tevoorschijn.Wethouder Speel en zijn ambtenaren wisten allang dat dit een enorme onrust zou geven onder de omwonenden in de wijk Seghwaert.
Toch wil men ook deze plannen zonder de Raad daarover van te voren in te lichten doordrukken net als dat gebeurde met de plannen voor de bouw van de horeca aan de Noord-Aa. Ook hier had men lak aan de mening van de omwonenden.Zoetermeer begint steeds meer te lijken op de eerste beste dictatuur alwaar de bevolking geen zeggenschap heeft. In heel de Arabische wereld is men bezig met het opruimen van de dictatoriale regimes en in Zoetermeer is er één ontstaan.


Gelukkig krijgen we straks dankzij deze dictatoriale wethouders en ambtenaren een heel eigen geluid in Seghwaert; Allaaaaaaaaaah!!!



Reacties


Gast

#69 Re:

2011-10-08 01:31:23

#46: -  

Waarom zijn er mensen in de politiek die deze onrust en onbegrip verhogende acties stiekem door willen voeren?