Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Quoted post

gast

#1492 Re: Re: FNV in open brief aan collge Breda: 'Hou AZC in Boschpoort langer open'

2016-02-24 16:19

#1491: buurtbewoner - Re: FNV in open brief aan collge Breda: 'Hou AZC in Boschpoort langer open' 

 en ze gaan noooooooit meer weg.

 

Algerije, Egypte, Ethiopië, Bangladesh, Benin, Burkina Faso, Ghana, Guinea, Guinee-Bissau, India, Mali, Marokko, Niger, Nigeria, Pakistan, Tunesië, dat zijn wat namen van de minstens 17 landen die pertinent weigeren hun landgenoten terug te nemen. Diegenen die het gelukt is om uit deze – meestal islamitische – landen Duits grondgebied te betreden, kan blijven. Het maakt helemaal niets uit of er positief of negatief wordt beslist over hun asielaanvraag. En wie niet uit deze landen komt en eveneens weinig vooruitzichten op asiel heeft, die zoekt zich uiterlijk op advies van een advocaat uit de kringen die hem helpen gewoon een van de landen als zogenaamd land van herkomst uit en de levenslange verzorging op kosten van de belastingbetaler is gegarandeerd.

Reacties

anoniem

#1493 Re: Re: Re: FNV in open brief aan collge Breda: 'Hou AZC in Boschpoort langer open'

2016-02-25 06:55:29

#1492: gast - Re: Re: FNV in open brief aan collge Breda: 'Hou AZC in Boschpoort langer open' 

 

Het is wel belangrijk te kijken naar de zowel gevolgen van de reeds aangekomen handophouders, als naar zij die nog gaan volgen. Zoals u weet zijn de cijfers die de overheid verstrekt volkomen onbetrouwbaar. Als wij deze geloven zijn er in 2015 circa 60.000 handophouders bijgekomen en afgaande op cijfers van 2014 !!! de overheid is minder snel met het verstrekken van belangrijke cijfers dan b.v. met het innen van belastingcenten, zouden er in 2014 9.800 handophouders niet voor een verblijf in ons land in aanmerking komen en terug naar het land van herkomst moeten. Slechts 50% vertrokken daadwerkelijk, 2.100 onder zachte dwang en 2.550 zelfstandig hetgeen betekent met een zak geld van de Nederlandse belastingbetaler.

Nogmaals omdat betrouwbare cijfers ontbreken, niet worden vermeld, of pas na een à twee jaren later !! kan jer ervan uitgaan dat van de 60.000 vorig jaar in ons land aangekomen handophouders minimaal 18.000 zouden moeten vertrekken, maar dat in de praktijk er slechts 9.000 zijn.

De handophouders die niet vertrekken verdwijnen meestal naar reeds in ons land wonende familieleden of duiken onder in de illegaliteit. Zo heeft ons land b.v. de grootste gemeenschap Afghanen, 44.000 van Europa en gaat het in het merendeel om jonge mannen tussen de 25 en 45 jaar, waarvan slechts een deel een ( tijdelijke ) verblijfsvergunning heeft.

Bij onze Oosterburen is de situatie nog slechter en werden er slechts circa 8.000 handophouders uitgewezen, terwijl zoals u weet Duitsland vorig jaar ruim 1 miljoen nieuwkomers mocht ontvangen.

Zelfs al is een uitwijzing na geruime tijd procederen een feit, dan nog zien de uitgewezen personen kans op het laatste moment de uitwijzing te torpederen door reeds in het vliegtuig ernstige medische klachten te simuleren of zo veel kabaal te trappen dat een gezagvoerder het niet verantwoord acht te vertrekken. In Frankrijk worden daarom vaak militaire vliegtuigen ingezet en diegenen die niet aan een uitzetting mee willen werken vaak met ‘ducktape’ gehinderd het vertrek onder militaire begeleiding te frustreren.

Terwijl , de politiek uit angst voor stemmenverlies nu ook om maatregelen ‘vraagt’ om de toestroom van vluchtelingen te verminderen of hier een limiet aan te stellen, zijn de gevolgen van het ongelimiteerd toelaten minstens net zo ernstig voor de maatschappij en samenleving. Hierover wordt niets gezegd om de onrust onder de bevolking niet nog meer aan te wakkeren.

En daarom zult u zich moeten voorbereiden op problemen. Problemen niet slechts als het gaat om uw veiligheid, omdat de vaak zeer primitieve handdophouders geheel andere opvattingen hebben over wat in een samenleving wel of niet kan en mag, maar ook vanwege het feit, dat de wel afgewezenen maar niet vertrokkenen een extra belasting betekenen op het toch al in zijn voegen krakende sociale stelsel.