Zeg NEE tegen asielzoekers in Albrandswaard!

Quoted post


Gast

#334 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 21:35

#330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zie dat niet meer in het hedendaagse cristendom, alleen de paus doet nog moeilijk , je moet mij niet wegzetten als een cristenen ben ik niet , geloof niet in sprookjes ,islam is een alles omvattende ideologie, mijn dochter werkt in een winkel, daar kwam een haatbaard die niet geholpen wou  worden door een westers niet moslim meisje en dan ga jij beweren dat dit niks met islam te maken heeft , hoe groot zijn jouw oogkleppen , zeg toch ook dat er vele goede moslims zijn die veranderingen willen, maar geen kans krijgen door mongolen die in dit land en in heel Europa maar gepamperd worden, en onze samenleving gewoon de gek aansteken door onze onbekwaamheid en naïeve houding

Reacties


Anonymous

#340 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 21:52:26

#334: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Waarom trek jij alles naar jou toe? Als mensen het hebben over het christendom, dan hoeven ze toch niet jou te bedoelen? Je ziet jezelf niet als christen, maar waarom spreek jij dan namens alle christenen? Of denk jij waarachig dat de afvallige christen in West-Europa hetzelfde is als de christen in Mexico of de Filipijnen? Jij bent niet graadmeter voor de wereld en al helemaal niet voor de christenwereld, waar jezelf zegt niets mee te hebben. Hoe verknipt denk jij dat de Amish of de Mormonen zijn? Of dichter bij huis: de zwarte kousen-gabbers in onze Bible-belt?

Ik heb trouwens nergens gelezen dat iemand beweerde dat het niets met de islam te maken heeft als een godsdienstfanaat niet geholpen wil worden door een ongelovig meisje. Niet bepaald fraai als je mensen woorden in de mond gaat leggen.