Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Quoted post


Gast

#1451 Re:

2016-01-28 10:26

#22: -  Er zijn ook meer dan genoeg Brabanders die nauwelijks Nederlands spreken, dacht ik zo…

 

Reacties

Gast

#1452

2016-02-01 06:34:24

#1451: - Re:  

 Pfew, sterk argument. En houden die ook allemaal hun hand op ? Pissen die ook op onze cultuur ? Randen die ook vrouwen aan ?

gast

#1456 Re: Re:

2016-02-01 09:10:55

#1451: - Re:  

Alsof je niet van goede wil bent als je veiligheid en goede zorg voor de eigen gemeenschap op de eerste plaats stelt. Hou toch op met dat goedkope framen. Dat werkte vroeger, maar nu niet meer. Mensen zijn het gewoon zat.

gast

#1460 Re: Re:

2016-02-01 12:53:19

#1451: - Re:  

  Oh ja,  “immigranten de nieuwe Nederlanders?!”. Ik dacht van niet. Er zijn namelijk een paar verschilletjes. Zo even voor de vuist weg. Gewoon omdat het kan, niet omdat het moet.

– Staan Nederlanders ook bovenaan alle foute lijstjes (criminaliteit, terreur, moorden, school drop-outs, werkloosheid, huiselijk geweld, analfabetisme, homohaat, Jodenhaat, uitkeringsafhankelijkheid, overgewicht, babysterfte, autosomaal recessieve aandoeningen (inteelt), geestelijke handicaps)? – Is een kwart van de Nederlandse jeugd ook al voor hun 21ste in aanraking geweest met de politie? – Worden racistische moorden op autochtonen door Nederlanders ook al verhullend “zinloos geweld” genoemd? – Klagen Nederlanders ook steen en been over denkbeeldige discriminatie en racisme? – Zijn de Nederlanders ook al nr.1 subsidieontvangers? – Schuimen er ook Nederlandse jeugdbendes door de straten? – Vertrekken ook al stierlijk verwende Nederlandse jongeren naar het buitenland, om daar gijzelaars te gaan onthoofden? – Worden de leraren op scholen ook al door Nederlandse jeugd mishandeld en bespuugd? – Roepen de Nederlanders in het buitenland ook dat “zij hier binnenkort de baas zouden zijn”? – Hebben de Nederlanders ook eigen (gesubsidieerde!) scholen waar ze haat tegen niet-Nederlanders onderwijzen? – Worden er ook al homo’s en masse door Nederlanders weggepest/mishandeld? – Zijn er ook zoveel problemen met Nederlandse “loverboys”? – Zijn Nederlandse crimineeltjes ook al zo talrijk en gewelddadig, dat een door hen gehandicapt gemaakte juwelier de deuren voor hen sluit? – Wordt ambulance- en brandweerpersoneel ook massaal door Nederlandse jeugd bedreigd en mishandeld? – Voeren de Nederlanders ook campagnes om niet-Westerse Cultuur zoals schilderijen, toneelstukken, muziek, beelden en andere kunst te verbieden omdat die hen niet aanstaan? – Steken Nederlanders ook al ambassades in brand vanwege een cartoon? – Worden er ook cineasten door Nederlanders vermoord vanwege films over de Bijbel? – Plegen Nederlanders ook moordaanslagen in treinen, bussen, metro’s, supermarkten, wolkenkrabbers?

 

”Waar ZIJN ze dan, al die immigranten die angstig hijgend in de hekken hangen, opgejaagd door racistische #PVV-ers”? Al dat immigrangten-zijn-altijd-de-pineut gezwets is louter schunnige propaganda van mensen als u en onze politieke elites, want dat zijn de ENIGEN die voordeel hebben van de massa-immigratie en islamisering! 

bewoner Wilhelminasingel

#1463 Re: Re:

2016-02-02 08:31:03

#1451: - Re:  

Uw morele ijdelheid en aanmatigende arrogantie is blijkbaar sterker dan de empathie met de verkrachtingsslachtoffers van het ´islamisme´