Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

gast

/ #1460 Re: Re:

2016-02-01 12:53

#1451: - Re:  

  Oh ja,  “immigranten de nieuwe Nederlanders?!”. Ik dacht van niet. Er zijn namelijk een paar verschilletjes. Zo even voor de vuist weg. Gewoon omdat het kan, niet omdat het moet.

– Staan Nederlanders ook bovenaan alle foute lijstjes (criminaliteit, terreur, moorden, school drop-outs, werkloosheid, huiselijk geweld, analfabetisme, homohaat, Jodenhaat, uitkeringsafhankelijkheid, overgewicht, babysterfte, autosomaal recessieve aandoeningen (inteelt), geestelijke handicaps)? – Is een kwart van de Nederlandse jeugd ook al voor hun 21ste in aanraking geweest met de politie? – Worden racistische moorden op autochtonen door Nederlanders ook al verhullend “zinloos geweld” genoemd? – Klagen Nederlanders ook steen en been over denkbeeldige discriminatie en racisme? – Zijn de Nederlanders ook al nr.1 subsidieontvangers? – Schuimen er ook Nederlandse jeugdbendes door de straten? – Vertrekken ook al stierlijk verwende Nederlandse jongeren naar het buitenland, om daar gijzelaars te gaan onthoofden? – Worden de leraren op scholen ook al door Nederlandse jeugd mishandeld en bespuugd? – Roepen de Nederlanders in het buitenland ook dat “zij hier binnenkort de baas zouden zijn”? – Hebben de Nederlanders ook eigen (gesubsidieerde!) scholen waar ze haat tegen niet-Nederlanders onderwijzen? – Worden er ook al homo’s en masse door Nederlanders weggepest/mishandeld? – Zijn er ook zoveel problemen met Nederlandse “loverboys”? – Zijn Nederlandse crimineeltjes ook al zo talrijk en gewelddadig, dat een door hen gehandicapt gemaakte juwelier de deuren voor hen sluit? – Wordt ambulance- en brandweerpersoneel ook massaal door Nederlandse jeugd bedreigd en mishandeld? – Voeren de Nederlanders ook campagnes om niet-Westerse Cultuur zoals schilderijen, toneelstukken, muziek, beelden en andere kunst te verbieden omdat die hen niet aanstaan? – Steken Nederlanders ook al ambassades in brand vanwege een cartoon? – Worden er ook cineasten door Nederlanders vermoord vanwege films over de Bijbel? – Plegen Nederlanders ook moordaanslagen in treinen, bussen, metro’s, supermarkten, wolkenkrabbers?

 

”Waar ZIJN ze dan, al die immigranten die angstig hijgend in de hekken hangen, opgejaagd door racistische #PVV-ers”? Al dat immigrangten-zijn-altijd-de-pineut gezwets is louter schunnige propaganda van mensen als u en onze politieke elites, want dat zijn de ENIGEN die voordeel hebben van de massa-immigratie en islamisering!