Marc Dullaert moet blijven als Kinderombudsman

Quoted post


Gast

#5

2016-01-28 07:39

Dit riekt naar het monddood maken van ongewenste, maar zeer terechte kritiek vanuit regeringswegen: Weg dus met puppet van Zutphen!!!

Reacties

Menocrito

#12 Re:

2016-01-28 09:05:52

#5: -  Hier sluit ik me graag bij aan. De perfect functionerende Brenninkmeijer is al vervangen door ene Van Zutphen en nu zeker ook nog de eveneens uitstekende kinder-ombudsman Marc Dullaert gaan vervangen door weer iemand die de dames en heren politici in Den Haag naar de mond praat? NEE, laat deze door oprecht idealisme gedreven man DOORGAAN met zijn werk! Als Van Zutphen achter dit voorstel zit, vervang HEM dan door iemand van HETZELFDE KALIBER als Marc Dullaert en Alex Brenninkmeijer. 

 


Gast

#3915 Re:

2016-02-02 10:16:08

#5: -  

 Precies! Zelfs onder Brenninkmeijer was het al een probleem dat hij in de publiciteit en naar de Tweede Kamer wel sterk was, maar dat het bureau van de Nationale Ombudsman in concrete zaken vaak niet werkelijk onafhankelijk opereerde, en zelfs de wet negeerde. Onder Brenninkmeijers opvolger Van Zutphen is de Nationale Ombudsman gereduceerd tot de zoveelste instantie waar mensen zogenaamd een beroep op kunnen doen, maar die in feite dient om echt ongemakkelijke waarheden rustigjes onder het vloerkleed te schuiven. Voor die "job" is het natuurlijk lastig als er een voorbeeld rondloopt, zoals Dullaert, dat laat zien dat het ook anders en beter kan. Dus moet Dullaert worden weggewerkt. Schande! Laat Van Zutphen zelf vertrekken. Hij heeft geen enkele geloofwaardigheid meer.

Nieuwe Petitie graag

#6054 Re:

2016-02-05 21:35:30

#5: -  

 Een Petitie starten  WEG MET Die REINIER VAN ZUTPHEN.