Petitie Aram En Familie

Quoted post

Karel Olaerts
De auteur van deze petitie

#312 Re: Triestige petitie

2016-01-26 17:09

#308: Rudi A. - Triestige petitie 

 U heeft gelijk dat de familie in 2012 teruggestuurd had moeten worden. Eens uitgeprocedeerd zou de Belgische overheid deze mensen naar een ander land moeten sturen. De fout is dat het 4 jaar geleden had moeten gebeuren! Niet als deze mensen volledig zijn geïntegreerd. Aram is meer Belg dan Armeniër, en de ouders kunnen met hun diploma een grote bijdrage leveren aan de Belgische maatschappij! Makkelijk om te zeggen "iedereen retour" als u de mens niet achter het verhaal kent, Aram en zijn gezien moeten hierblijven zodat Aram zijn studies kan afmaken. En we zijn niet de enige die dat vinden.

Reacties

Rudi A.

#321 Re: Re: Triestige petitie

2016-01-29 05:43:11

#312: Karel Olaerts - Re: Triestige petitie 

 Het is net wél makkelijker te zeggen iedereen retour als u de mens erachter niet kent. Het klinkt lelijk, en kon mogelijks anders verwoord worden. Maar dat is wél waar het op neer komt. Je hoeft de mensen achter het verhaal niet te kennen, het zijn de juridische feiten die van belang zijn. En feit is dat ze uitgeprocedeerd zijn (waren, we ze hebben schijnbaar weer een achterpoortje gevonden). Dit hoort gewoon einde verhaal te zijn zoals dat bij eender welk ander gezin. Niet iedere illegale zal het voorrecht hebben een community van mensen achter zich te krijgen die er alles aan gaan doen hun hier te houden. Wie zet zich in voor die andere gezinnen?? Ik heb helemaal niets tegen Aram en zijn gezin, maar wet is wet, er loopt hier al genoeg krom in België... 

Jammer dat ze met zn allen anoniem reageren hier... Ik zou bij jullie allemaal eens willen kijken op facebook hoe hard jullie schreeuwen dat andere vluchtelingen en illegalen weg moeten... Als je dan toch bent voor het behoud van illegalen, wel hou ze dan ook maar allemaal hier! 

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...