SAMEN KUNNEN WE HET!

Quoted post


Anonymous

#714 Nee dank u.

2016-01-18 19:20

Laat dat "Wir schaffen das" mentaliteit in Duitsland blijven alstublieft. Met de mensenmassa komen duizenden kwaadwillenden mee; die uit zijn op geweld of hun perverse wreedheden willen botvieren op de 'onreine' vrouwen hier in West Europa, of lauter fortuinzoeker zijn. Dan hebben we nog het risico op IS strijders die mee lopen met de massa. Een massa die ongecontrolleerd binnen komt marcheren.

Vluchten doe je niet zomaar! Is het stokpaardje van links-liberalen. Als deze vluchtelingen lauter uit waren op veiligheid dan waren ze wel in Griekenland, Bulgarije of Hongarije gebleven. Of namen ze ook genoegen met Polen. Maar nee, het moet en zal het rijkere West Europa of Scandinavië worden! Wat een lariekoek verkoopt u, als u meent dat deze vluchtelingen hier naar toe komen slechts voor veiligheid. Alleen als ze geen andere keus wordt geboden zouden ze wellicht wel naar Polen willen gaan, maar het bewijs voor hun gelukszoekerij is dat hun eigen belangstelling unaniem richting landen als Duitsland, Nederland en Zweden uitgaat.

Duitsland heeft al op de harde manier geleerd wat er gebeurt als je op de media gaat rond bazuinen dat iedereen welkom is en vervolgens niet adequaat en op tijd iedereen die binnenkomt kunt controleren; geweld, berovingen en verkrachtingen; ook van ver minderjarige meisjes. Losbandige bendes die allerminst hun dankbaarheid voor de Duitse gastvrijheid betuigen.

Zweden ook idem dito en als dit u niet overtuigt kijk dan naar Parijs. De lichamen die her- en der verdeeld liggen in een concert ruimte; allen besmeurd met bloed en één lange veeg bloed waar één van de gevallenen niet direct gedood is en nog geprobeerd heeft weg te kruipen. Dat moet toch een goed argument voor voorzichtigheid zijn.

 

Reacties


Gast

#715 Re: Nee dank u.

2016-01-18 20:44:49

#714: - Nee dank u. 

 Het ooit liberale Zweden helemaal naar de galamoer geholpen door de linkse wereldvreemde blonde agnetha, het land van pipi langkous nu het land van de groeps verkrachtingen door importeerde midden eeuwse islamieten, het zieke is nog dat van blonde agnetha de waarheid niet in de krant mag komen alles moet in de doofpot deze beesten die eigenlijk opgehangen moeten worden maar ze komen er af met een corrigerend tikje want het is niet hun schuld volgens agnetha, sinds 3 maanden heeft blonde agnetha het voor elkaar gekregen de Zweedse volkspartij zuster partij van de pvv is met grote meerderheid de grooste in zwedistan in de peiling na jaren lang straat terreur,we laten ons niet meer weg zetten als racistische tokkie, blonde wereldvreemde linkse facistische agnetha zijn het probleem en een gevaar voor onze kinderen