Zutphen heeft recht op een burgemeester van onbesproken gedrag!

Quoted post


Gast

#430 Re:

2015-12-28 10:03

#1: -  

 Waarom worden in Nederland mensen toch zo makkelijk publiekelijk afgebrand?

zonder enige kennis van zaken ( heeft de auteur van deze petitie ook maar enige bestuurlijke ervaring met de betreffende man?) wordt iemand met ongekend veel bestuurlijke ervaring afgeschreven. 

En iedereen toetert het na want het is toch een lekker gevoel om online en anoniem even je gal te kunnen spuien over iemand die je niet kent.

mensen denk eerst even na voordat je zomaar iemand volgt. En informeer je voordat er weer iemand afgemaakt wordt en verloren gaat.....

Reacties


Gast

#447 Re: Re:

2015-12-28 10:27:32

#430: - Re:  

 Is ongekend veel bestuurlijke ervaring een excuus om zaken op te lichten?


Gast

#451 Re: Re:

2015-12-28 10:31:46

#430: - Re:

Raar hoor deze petitie. Zutphen zou blij moeten zijn met een bestuurder als Loek Hermans!!

Het paard van ome Loek

#490 Re: Re:

2015-12-28 11:13:09

#430: - Re:  

Niet de zaken omdraaien.

Loek Hermans werd persoonlijk ansprakelijk gesteld voor wanbeheer bij Meavita door de Ondernemingskamer.

De rechters dus.

20.000 mensen verloren hun baan ten gevolge van Loek's wanbeheer en onvermogfen om afdoende toezicht te houden.

Dan is het niet meer dan normaal dat hij hierop door de burgers van de Nederlandse samenleving wordt afgerekend en ook allerlei schuldeisers zijn nog niet klaar met hem.

Nep bestuurders van dit kaliber kunnen we beter niet te veel hebben in Nederland dat wordt erg kostbaar en pijnlijk.

Dat hij zichzelf nog verkiesbaar stelt voor een openbare functie tekent zijn zeer gebrekkige beoordelingsvermogen dat hij als senator wel nog veinsde te hebben.

Zutphen zal elke keer negatief in het nieuws komen als de rechtszaken tegen Loek, die reeds lopen wegens aansprakelijkheid, in het nieuws komen. Geen enkel bedrijf zou met hem in zee gaan als boegbeeld. Maar als je de juiste vrinden hebt kan in de politieke nepwereld schijnbaar alles, he Cornielje, zo is het toch ?

 

Ton Klein

#507 Re: Re:

2015-12-28 11:37:22

#430: - Re:  

 Typische reactie. "want het is toch een lekker gevoel om online en anoniem even je gal te kunnen spuien" Als je dit schrijft zorg er dan tenminste voor dat je zelf niet anoniem gaat reageren. 

Inhoudelijk op de reactie: Je kent zelf kennelijk de feiten niet. Deze man dient afgeserveerd te worden omdat de rechterlijke macht hem heeft veroordeeld voor een ongekende blunders met voor duizenden mensen veregaande (financiele) consequenties.

Hoe schaamteloos ben je dan als je je gewoon weer verkiesbaar stelt voor een publieke funtie? Weg met dit soort figuren! Het hele politieke vieze spel zijn we beu. "Het old boys network" is wel een keer klaar. Er zijn meer dan voldoende jonge "onbesproken" talenten.

Passant

#613 Re: Re:

2015-12-28 16:07:05

#430: - Re:  

Niet te filmen dat er nog vvd-adepten zijn die het voor Loekies opnemen nadat deze zoveel schade aan Meavita e.d. hebben aaangericht. Hopelijk pakt het FNV hen nog harder aan en rekenen wij dankzij het succes van deze volkspetitie eindelijk af met dergelijke publieke witte borden ongein. Te lang vind je dergelijke graaiers en minkukels steeds weer terug in het semi-publieke termijn of met zwaar overbetaalde zinloze baantjes: autoriteit lege mappen e.d.  Heerlijk dat het tij keert en er iets lijkt te lukken waar de Wilders niet in slagen.