Wel AZC in Geldermalsen!

Quoted post

Henk

#30 Re:

2015-12-13 16:16

#3: -  

U voelt zich nogal boven het volk verheven schijnbaar. Maar u bent, mijn inziens ook heel dom; u en neigt zelf naar racisme. Meer dan 2000 handtekeningen tégen deze waanzin en nog geen 200 voorstanders.  Dit is al veelzeggend dunkt mij.

Ik stel mij zo voor dat u behoort tot de groep van figuren; die zelfs als er een wettelijke democratische meerderheid zou zijn tegen een AZC; u toch zou vinden dat het moet worden doorgedrukt door de overheid.  U neigt een beetje naar een dictator-mentaliteit; heel eng.

Reacties


Gast

#35 Re: Re:

2015-12-13 18:59:49

#30: Henk - Re:  

U denkt mij aan de hand van een enkele zin behoorlijk goed te kennen. Blijkbaar heeft u uw oordeel snel klaar.

Zal ik het ook eens proberen?

Waarschijnlijk heeft u uw oordeel altijd snel klaar. U hoeft zich helemaal niet te verdiepen in achtergronden en al helemaal niet na te denken. U laat zich leiden door uw angsten en meeslepen in paranoia. U denkt dat alle vluchtelingen hierheen komen om te profiteren op uw zak en al die verhalen over zielige kindertjes? Allemaal propaganda, dus u hoeft zich daar niet druk om te maken....

Natuurlijk zit ik er helemaal naast en bent u gewoon goeie ouwe ome Henk, maatschappelijk begaan en niet te beroerd om vrijwilligerswerk te verrichten voor de muziekvereniging of de bloesemtocht. En dan komen we elkaar vast ook eens tegen, want ook wat mij betreft, zit u er best wel naast. Ik ben dienstbaar en coöperatief wat betreft onze gemeenschap. Maar ook denk ik dat onze gemeenschap sterk genoeg is om andere mensen in nood te helpen. Ik ga alleen wel in tegen vooroordelen en als ik het fascistische white power embleem voorbij zie komen bij de tegenstanders van een AZC, vind ik wel dat daar tegen opgetreden moet worden. Daar staat u toch ook zeker niet achter?

Vriendelijke groeten


Anonymous

#40 Re: Re:

2015-12-13 23:51:51

#30: Henk - Re:  

 Zegt u er ook bij, dat een groot deel van de handtekeningen tegen een azc van buiten de gemeente komen, zelfs uit het hele land? Zegt u er ook bij dat er onzin handtekeningen tussen staan (stampertje stampertje, bijv.). Zegt u er ook bij dat een opvallend goot gedeelte van de handtekeningen zijn gezet vanaf een apparaat dat al gebruikt was om te tekenen? Zegt u er ook bij dat noch deze, noch enige ander petitie op petities24 ook maar enige waarde heeft omdat ze oncontroleerbaar en onverifieerbaar is?

Wat mij bij de petitie tegen de komst van een azc vooral opvalt, is het feit dat nauwelijks iemand in staat is om valide argumenten aan te dragen waarom Geldermalsen geen azc zou mogen huisvesten. Als er al argumenten gegeven worden, dan zijn dat "onderbuikgevoelens" die niet stroken met de werkelijheid. Bovendien zijn er zeer weinig geluiden te horen die blijk geven van enige kennis van de procedure van opvang.

Conclusies trekken zonder voldoende kennis getuigt in mijn ogen van weinig intelligentie, zeker waar die conclusies hun weerslag hebben op mensen. Mensen. Als u en ik.