geen AZC in Geldermalsen

Quoted post


Gast

#402 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-12 23:31

#399: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Of ik er woensdag zal zijn! Waarschijnlijk net zoals de extreemrechtse stoottroepen die de boel komen verstoren zoals ze ook in de rest van het land gedaan hebben.

Maak je daar maar eens druk over. Kleine groepjes rechtsextremisten die overal HUN mening komen opdringen en zich bemoeien met lokale politiek waar zij geen deel van uitmaken. DAT heeft niets met democratie te maken. De raad is tenminste nog door ons gekozen uit ons midden; die fascisten zijn door NIEMAND gekozen en zijn niet eens van hier.

Reacties

Ty

#406 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-12 23:38:35

#402: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Oké, nu komt uw ware aard naar boven als linkse gutmensch en algemene mierenneuker. Alle 'rechtse' meningen zijn fout volgens u en moeten gecorrigeerd worden. En natuurlijk zijn het alleen de rechtsextremisten die kwaadwillend zijn. Linksextremisten zijn helemaal niet gewelddadig, doen allemaal vrijwilligerswerk en hebben ook nog eens een (goedbetaalde) baan. Trouwens, in een democratie is het zo dat iedereen zijn/haar mening mag verkondigen. Dat de mijne jou niet aanstaat is gelukkig niet mijn probleem. Aju!


Gast

#407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-12 23:38:35