Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Quoted post

gast

#1410 Europese regeringen worden wakker, alleen Den Haag en Berlijn slapen lekker door

2015-12-04 16:51

Een  charter vliegtuig met 49 uit Griekenland uitgewezen ‘vluchtelingen’ kon nadat het in de Pakistaanse  stad Rawalpindi was geland gelijk weer 30  vluchtelingen mee terugnemen naar Griekenland. De Pakistaanse grenscontrole autoriteiten zeiden dat de 30 overige personen aan boord niet konden bewijzen dat zij Pakistanen waren en dus retour afzender.

Na stemming in het Deense kabinet gisteren heeft Denemarken besloten, daar zij ooit bij het toetreden tot de EU een aantal opt-out clausules hadden bedongen hier weer gebruik van te maken en zal het land haar veiligheid niet in de handen leggen van het EU Kremlin.   53% Van de Denen lieten eerder al weten via een referendum, dat het land de eigen veiligheid dient te regelen en dit werd nu door de Deense premier Lars Löke Rasmussen bevestigd.

Zelfs Zweden wil nu de grenzen met Duitsland en Denemarken gaan sluiten en de regering in Stockholm diende daartoe een wetswijziging in, die niet door het Zweedse parlement hoeft te worden goedgekeurd.

Frankrijk heeft inmiddels de grenscontroles met Duitsland en Italië verscherpt en stuurde deze week ruim 1.000 vluchtelingen terug naar de landen waar zij vandaan kwamen.

En…. Brussel ontwaakt (?) en…… de arrogantie ten top, wil de EU landen de mogelijkheid geven TIJDELIJK de regels van het zgn. Schengen Verdrag niet te handhaven, zodat het de EU landen moet worden mogelijk gemaakt aan de grenzen paspoorten te controleren. Een gotspe!!!

Wie  en wat is Brussel eigenlijk, d.w.z. de EU , dat zij bepalen wie of wat een land binnenkomt of er uit gezet wordt. Ja natuurlijk , in hun drang naar aanzien en macht hebben de EU landen toegegeven aan deze dictatuur van een stel afgeserveerde ambtenaren en zal de EU nu genadig toestaan dat een paar EU landen om dringende motieven voor maximaal 2 jaar van de Schengen Verdrag regels af mag wijken.

En bij ons ? Bij ons hebben wij een vaatdoek die als premier aanwezig is en hoopt dat hij de opgelopen schade in zijn imago kan camoufleren door als voorzitter van de Europese Unie te glanzen met de zelfde holle woorden en frasen waarmee hij de eigen bevolking voorliegt en bedriegt, daarbij schuin over zijn schouder kijkend naar zijn leermeesteres Angela Merkel.

“Nee, de vluchtelingenstroom moet bedwongen worden, dat was duidelijk ‘ liet Rutte nog weten. Maar het is te laat. De enorme hoeveelheid handophouders die al dan niet met vervalste Syrische paspoorten ons land zijn binnengekomen, zullen voor de komende jaren een zware tol vergen niet alleen van de portemonnee van de Nederlanders , maar ook van hun geduld en tolerantie.

Daar heeft den Haag niets mee te maken, zodat zelfs de Nederlandse burgemeesters nu klagen.

Reacties