Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda.

gast

#1401 Rutte nog niet, die praat er alleen over dat dalijk onze verzorgingsstaat ter ziele is

2015-11-28 12:11

Rutte waarschuwt voor gevolgen asielinstroom


Het kabinet luidt de noodklok over de mogelijke gevolgen voor onze welvaartsstaat van de hoge aantallen asielzoekers die zich in Nederland melden. "Je kunt niet doorgaan met deze instroom", zei premier Mark Rutte vrijdag.

Het kabinet blijft werken aan Europese oplossingen voor de asielinstroom, benadrukten Rutte en minister Jeroen Dijssselbloem van Financiën. "Maar als dat niet werkt moeten we bereid zijn onze eigen samenleving te beschermen en te zorgen dat dit niet leidt tot ontwrichting van onze verzorgingsstaat. Als de aantallen zo groot worden dat onze welvaartsstaat eronder bezwijkt, dan hebben we een groot probleem.", zei Dijsselbloem.

Rutte liet zich voorzichtiger uit, maar beaamde wel dat de hoge aantallen asielzoekers natuurlijk ook gevolgen kunnen hebben voor ons stelsel van sociale zekerheid en de betaalbaarheid daarvan.

Dijsselbloem zei dat hij "uiteraard niet" hoopt dat de toekomst van de EU op het spel staat. Maar de toekomst van 'Schengen' (vrij reizen binnen 26 Europese landen) staat volgens hem zeer onder druk. "Op dit moment is het de vraag of Schengen nog leeft. Zo serieus is het." Dijsselbloem herhaalde dat een mini-Schengen niet zijn voorkeur heeft, maar dat het noodzakelijk kan zijn als andere oplossingen niet werken.

Volgens Rutte streeft het kabinet naar een oplossing met alle andere EU-landen, maar als dat niet lukt wil het kabinet ook nadenken over maatregelen met de landen om ons heen of als Nederland alleen.

gast

#1402 'Broertje Abaaoud (15) komt wraak nemen'

2015-12-02 09:52

 

Het kleine broertje van terrorist Abdelhamid Abaaoud zou naar Europa onderweg zijn om wraak te nemen voor de dood van de organisator van de aanslagen in Parijs.

 

Dat beweert althans een Belgische Syriëstrijder uit de directe omgeving van de gedode terrorist, schrijft Het Laatste Nieuws. De man plaatste een bericht op Facebook met de een foto van de 15-jarige Younes Abaaoud.

"Mijn dierbare Abu Mansour", zo stelde hij de jongen met diens strijdersnaam voor. "Abu Omar al-Soussi (Abdelhamid Abaaoud) mag dan tot martelaar zijn gemaakt, zijn broer is nog altijd in leven. En we zijn op weg naar jullie, aanbidders van het kruis."

Volgens de krant is niet duidelijk hoe geloofwaardig de man is, maar uit zijn foto's en vrienden op Facebook kan wel opgemaakt worden dat hij kennelijk dicht bij de familie staat. Hij onderhoudt ook contact met andere extremisten in heel West-Europa

Younes werd begin vorig jaar door zijn broer Abdelhamid meegenomen naar Syrië.

 

He, Pssssst COA en IND, die zit hier vast ergens in Nederland met een zak vol geld....wordt eens ff wakker

omwonende

#1403 En dit staat zeker ook in de geheime notulen van de beheergroep hr Lunteren ?

2015-12-03 06:20

Onderzoek naar kindermisbruik in azc Eindhoven

De politie is bezig met een onderzoek naar een mogelijk geval van kindermisbruik in asielzoekerscentrum De Orangerie in Eindhoven. Aanleiding is een melding die de politie ruim een jaar geleden kreeg.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven antwoorden dit op raadsvragen van de Lijst Pim Fortuyn. Op 17 oktober is er in De Orangerie al een man aangehouden, aan wie een tijdelijk algeheel azc-verbod zou worden uitgereikt. De asielzoeker was vermoedelijk betrokken bij een eerder incident in Breda.

De LPF vindt dat asielzoekers die betrokken zijn bij ongeregeldheden in het azc hun rechten verliezen en dat ze moeten worden uitgezet. B en W laten hierop weten dat gemeenten niet over de toekenning en intrekking van vergunningen aan asielzoekers gaan. Het Rijk is hiervoor verantwoordelijk

 

gast

#1404 Re: En dit staat zeker ook in de geheime notulen van de beheergroep hr Lunteren ?

2015-12-03 07:13

#1403: omwonende - En dit staat zeker ook in de geheime notulen van de beheergroep hr Lunteren ? 

 Gelukkig zijn het niet alleen mannen uit Eitrea, anders zou je stigmatiseren: Zie AD

 

'Mannen belagen meisjes in noodopvang Utrecht'

 

Het COA heeft dinsdag drie mannen uit een noodopvang voor asielzoekers in Utrecht overgeplaatst nadat enkele Syrische meisjes er onzedelijk zouden zijn benaderd. De politie kwam maandagavond ter plekke vanwege de onrust in het centrum aan de Amerikalaan, maar verrichtte geen aanhoudingen.

 
Het ging om een meisje van 13 jaar. De vrouwen voelen zich daardoor niet langer veilig in deze opvang.
Mensen die hun steun willen betuigen aan vluchtelingen kwamen in oktober bijeen in het centrum van Utrecht.   Toch was lang niet iedereen blij met de komst van de asielzoekers. 

Volgens enkele Syrische vluchtelingen die deze krant benaderden, werden Syrische meisjes de laatste dagen minstens tweemaal lastiggevallen door een groep mannen uit Iran en Afghanistan.

,,Dinsdag ging het om een meisje van 13 jaar. De vrouwen voelen zich daardoor niet langer veilig in deze opvang,'' zegt een man, wiens vriendin eerder deze week ook onzedelijk zou zijn betast.

Onder invloed
,,Die mannen zijn onder invloed van alcohol en drugs,'' zegt een andere Syriër. Hij en zijn landgenoten lopen nu met de meisjes mee naar de toiletten om te voorkomen dat ze lastig worden gevallen.

,,We hebben geklaagd bij de beheerder van de opvang, maar er gebeurt niets,'' zegt een Syrische jongeman. ,,We willen niet als klagers overkomen, maar we hoeven toch niet te accepteren dat jonge vrouwen worden lastiggevallen?''

Vechtpartij
Politiewoordvoerder Bernard Jens bevestigt dat de politie langs is geweest na een melding over een vechtpartij. ,,Er was een gespannen sfeer. Omdat er geen strafbare feiten zijn geconstateerd en er geen aangifte is gedaan, hebben we geen aanhoudingen verricht.''

Volgens woordvoerder Jeanette Scholten van het COA worden de klachten serieus genomen. ,,Een opvanglocatie moet voor iedereen een veilige en leefbare plek zijn. Drie mannen zijn overgeplaatst naar een andere locatie, de rust is teruggekeerd. De huisregels zijn in een gesprek nogmaals toegelicht.'

 

Pappen en nat houden door COA en wegkijken door Politie en politici. Aanranding door een immigrant is blijkbaar niet strafbaar. Coa zorgt voor nieuw jachtgebied middels overplaatsing. Misschien zitten ze al in Breda. Recht tegenover de scholen. Gaat prima zo met die kansenpareltjes. Allemaal hoogopgeleiden ! Pfew, ik vrees voor mijn baan en mijn gezin, maar ja alles wordt opgeofferd voor de maakbaarheid van de multi-culti onzin.

gast

#1405 Wat iedereen op straat al weet en door linkse Gutmenschen keihard wordt ontkend

2015-12-03 11:36

Schrikbeeld van sharia

Onderzoeker Machteld Zee (promovenda  in religie- en multiculturalismestudies )

 

Vrouwen die door hun dronken man worden geslagen, moeders die door toedoen van hun echtgenoot in de schulden belanden en scheiden dat niet mogelijk is omdat de man daarvoor geen toestemming geeft. Het is een greep uit de schokkende zaken die onderzoeker Machteld Zee aantrof in een shariarechtbank.

De kersverse doctor woonde als één van de weinige Nederlandse onderzoekers shariarechtszaken bij in Engeland. Dinsdag promoveerde Zee op het proefschrift dat ze erover schreef. Schokkend vond ze de getuigenissen van de vrouwen tijdens die rechtszaken. Volgens Zee was er absoluut geen sprake van de vrijheid en gelijkheid die we gewend zijn in een westerse democratie.

In 1982 werden in Engeland shariarechtbanken ingevoerd door fundamentalisten uit Saoedi-Arabië en Egypte. Het zijn rechtbanken die islamitische wetten gebruiken, gebaseerd op religieuze bronnen. Voor haar onderzoek bezocht Zee drie islamitische rechtbanken. Ook sprak ze met de hoogste Engelse rechter die in 2008 in het openbaar betoogde dat moslims recht hadden om sharia te gebruiken, omdat dat zou horen bij hun cultuur. „Toen ik hem interviewde, vroeg hij me wat er eigenlijk gebeurde bij die shariarechtbanken. Ik stond versteld dat hij dat zelf niet wist. Hoe kun je dan zo’n speech geven?”

In een hoekwoning in een verpauperde wijk in Londen huisde de eerste rechtbank die Zee bezocht. Het onthaal was vriendelijk, maar de verhalen die voorbijkwamen, waren dat allerminst. „Sommige binnenkomende dames waren gesluierd, anderen droegen lippenstift. Van alle zaken die spelen, gaat 95 procent over religieuze echtscheidingen. Vrouwen deden bijvoorbeeld een scheidingsverzoek, omdat hun man hen mishandelde of in de schulden had gestoken.”

Die vrouwen kunnen niet gewoon weg bij zo’n man. Een deel van de moslims moet volgens Zee niet alleen scheiden voor de staat, maar ook bij een islamitische rechtbank. „Doet een vrouw dat niet en legt ze het aan met een andere man, dan wordt dat gezien als overspel en daar staat de doodstraf op. In Engeland is er angst voor eerwraak en als de vrouw gaat reizen naar een land waar het islamitische recht wel geldt, zoals in Pakistan en Iran, kan een doodvonnis worden voltrokken.”

Ze sprak met een Pakistaanse vrouw die van haar man was gescheiden. De vrouw wilde eigenlijk niet religieus scheiden, omdat ze daar geen waarde aan hechtte. Toen haar gemeenschap daar lucht van kreeg, dreigden mensen het huis van haar ouders, die nog in Pakistan woonden, in brand te steken.

Dwang

„De rechten van vrouwen worden structureel geschonden. Voorstanders zeggen dat ze zich vrijwillig aan dit recht onderwerpen, maar een bedreiging is gewoon dwang.” Onwetendheid bij autoriteiten over moslimfundamentalisten en hun regels hebben er volgens Zee voor gezorgd dat shariarechtbanken in Engeland konden worden ingevoerd.

En dat schrikbeeld ligt ook hier op de loer, vreest ze. Zee hekelt vooral politiek correcte elites die de fouten van fundamentalistische moslims met de mantel der liefde blijven bedekken. „In Nederland frustreren multiculturalisten het debat over de radicale islam door hun tegenstanders als racisten te betitelen. Daardoor kan de kern van het probleem niet worden aangepakt.”

gast

#1406 Ga maar rustig slapen, Ome Aard let op u

2015-12-04 07:54

Politiek bezorgd na arrestatie asielzoeker

De Tweede Kamer reageert bezorgd na de arrestatie van een asielzoeker in Den Haag. De man is opgepakt omdat hij verdacht wordt van terrorisme.De verdachte verbleef op een asielzoekersboot in Zaandam. Daar klapte hij tegen andere vluchtelingen uit de school over zijn eerdere activiteiten. Hij zou hebben gevochten voor Al Qaida

PVV-leider Wilders ziet in het nieuws bewijs voor het falende asielbeleid van het kabinet. "Rutte ontkende alles. We zagen in Parijs en nu ook hier in Nederland wat er met de asieltsunami meekomt: moslimterroristen. En hoeveel lopen er nog rond? Rutte laat ze allemaal binnen. Een aanslag in Nederland is een kwestie van tijd. En dan is de premier volledig medeverantwoordelijk."

Alarmerend

VVD-Kamerlid Azmani reageert in eerste instantie voorzichtig, maar is wel geschrokken. "In principe reageer ik niet op individuele zaken. Ook hier moet de zaak nog nader worden uitgezocht. Maar het is wel een zorgelijk signaal. Ik heb niet voor niets de laatste tijd aangegeven dat iedereen die binnenkomt gescreend moet worden alvorens hij of zij de samenleving ingaat." Bij coalitiegenoot PvdA roept het vooral veel vragen op. "Was hij in beeld bij de Nederlandse diensten en kan hun screening van asielzoekers beter", vraagt Kamerlid Kuiken zich af. De verwachtingen van die screening wil ze wel temperen. "We moeten ons realiseren dat die nooit voor honderd procent waterdicht kan zijn."

CDA-Kamerlid Keijzer noemt de situatie 'alarmerend'. "In tegenstelling tot eerdere berichten lijkt het er nu wel degelijk op dat een of meerdere personen met een geradicaliseerde achtergrond zich schuil houden binnen de vluchtelingenstroom". De partij wil opheldering van de regering hoe dit aan het licht is gekomen en of de door de inspectie gesignaleerde gebreken bij de screening en vaststelling van persoonsgegevens inmiddels aangepakt zijn. "We moeten hier uiterst alert op zijn en direct ingrijpen", vindt Keizer.

Alert

Een woordvoerster van minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie) benadrukt dat onderzoek nu eerst moet uitwijzen 'wat er aan de hand is en of hier sprake is van iemand die zich uit terroristische motieven in de asielstroom heeft gemengd'. Daarmee wordt dus gedoeld op de mogelijkheid dat de asielzoeker van plan kan zijn geweest om hier een aanslag te plegen.

Het ministerie stelt dat instanties 'zeer alert' zijn op het risico dat terroristen zich onder migranten begeven. Asielzoekers worden volgens het departement zo goed mogelijk gescreend. Uit een eerder rapport bleek echter dat die screening in de beginfase van het asielproces weinig voorstelt en nu blijkt de asielzoeker ook niet tijdens zo'n onderzoek te zijn aangehouden.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) zag eerder ook risico's . "In het jongste dreigingsbeeld staat dat de NCTV niet uitsluit dat dat de vluchtelingenroute wordt misbruikt, maar er zijn tot nu toe nog 'geen bevestigde gevallen' van jihadistische terroristen die misbruik maken van asielroutes. Ook in dit geval moeten we eerst het onderzoek afwachten", aldus de woordvoerster van Van der Steur.

 

Allemaal voor de buhne. de echte terrosristen (terugkomers, Schilderwijkers, radicalisten en huidige niet gescreende  instroom) lopen allemaal nog rond. Gellof  me, die aanslag komt echt nog wel

gast

#1407 Uh, hoe zit dat GGD en COA ?

2015-12-04 09:51

Is dit besmettelijk ? ZO ja, wordt hier op gecontroleerd ? ZO nee, waarom niet ?

 

Wanneer gaan de grenzen dicht ?

 

Syrië kampt met 'vleesetende' ziekte

ERBIL - 

Een dodelijke 'vleesetende' ziekte verspreidt zich snel op het platteland van Syrië, veroorzaakt door de lichamen die Islamitische Staat in de straten achterlaat. Dat heeft de Koerdische Rode Halve Maan gezegd tegen de Iraakse krant Rudaw.

 

"Door de afschuwelijke daden van IS die onder meer onschuldige mensen doodt en hun lichamen dumpt in de straten, verspreidt de ziekte Leishmanisis zich snel", zei Rode Halve Maan-leider Dilqash Isa.

Leishmanisis of zandmugziekte wordt veroorzaakt door parasieten en verspreidt zich door zandvliegen. De ziekte tast de huid, slijmvliezen en inwendige organen aan.

De Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwde al eerder dat de gezondheidszorg in Syrië ten onder is gegaan tijdens de burgeroorlog.

De ziekte werd voor het eerst vastgesteld in september 2013. Vorig jaar zouden al vijfhonderd mensen zijn besmet, melden activisten in Syrië.

gast

#1409 Re: Re: Uh, hoe zit dat GGD en COA ?

2015-12-04 16:46

#1408: gast - Re: Uh, hoe zit dat GGD en COA ?  

 We're f*cked, maar dat wisten we al toen minpres zijn kabinet "het beste sinds de oorlog" noemde en die opmerking zal 'm nog lang achtervolgen, hè Mark "€1000 maar niet heus" Rutte ?

gast

#1410 Europese regeringen worden wakker, alleen Den Haag en Berlijn slapen lekker door

2015-12-04 16:51

Een  charter vliegtuig met 49 uit Griekenland uitgewezen ‘vluchtelingen’ kon nadat het in de Pakistaanse  stad Rawalpindi was geland gelijk weer 30  vluchtelingen mee terugnemen naar Griekenland. De Pakistaanse grenscontrole autoriteiten zeiden dat de 30 overige personen aan boord niet konden bewijzen dat zij Pakistanen waren en dus retour afzender.

Na stemming in het Deense kabinet gisteren heeft Denemarken besloten, daar zij ooit bij het toetreden tot de EU een aantal opt-out clausules hadden bedongen hier weer gebruik van te maken en zal het land haar veiligheid niet in de handen leggen van het EU Kremlin.   53% Van de Denen lieten eerder al weten via een referendum, dat het land de eigen veiligheid dient te regelen en dit werd nu door de Deense premier Lars Löke Rasmussen bevestigd.

Zelfs Zweden wil nu de grenzen met Duitsland en Denemarken gaan sluiten en de regering in Stockholm diende daartoe een wetswijziging in, die niet door het Zweedse parlement hoeft te worden goedgekeurd.

Frankrijk heeft inmiddels de grenscontroles met Duitsland en Italië verscherpt en stuurde deze week ruim 1.000 vluchtelingen terug naar de landen waar zij vandaan kwamen.

En…. Brussel ontwaakt (?) en…… de arrogantie ten top, wil de EU landen de mogelijkheid geven TIJDELIJK de regels van het zgn. Schengen Verdrag niet te handhaven, zodat het de EU landen moet worden mogelijk gemaakt aan de grenzen paspoorten te controleren. Een gotspe!!!

Wie  en wat is Brussel eigenlijk, d.w.z. de EU , dat zij bepalen wie of wat een land binnenkomt of er uit gezet wordt. Ja natuurlijk , in hun drang naar aanzien en macht hebben de EU landen toegegeven aan deze dictatuur van een stel afgeserveerde ambtenaren en zal de EU nu genadig toestaan dat een paar EU landen om dringende motieven voor maximaal 2 jaar van de Schengen Verdrag regels af mag wijken.

En bij ons ? Bij ons hebben wij een vaatdoek die als premier aanwezig is en hoopt dat hij de opgelopen schade in zijn imago kan camoufleren door als voorzitter van de Europese Unie te glanzen met de zelfde holle woorden en frasen waarmee hij de eigen bevolking voorliegt en bedriegt, daarbij schuin over zijn schouder kijkend naar zijn leermeesteres Angela Merkel.

“Nee, de vluchtelingenstroom moet bedwongen worden, dat was duidelijk ‘ liet Rutte nog weten. Maar het is te laat. De enorme hoeveelheid handophouders die al dan niet met vervalste Syrische paspoorten ons land zijn binnengekomen, zullen voor de komende jaren een zware tol vergen niet alleen van de portemonnee van de Nederlanders , maar ook van hun geduld en tolerantie.

Daar heeft den Haag niets mee te maken, zodat zelfs de Nederlandse burgemeesters nu klagen.

gast

#1412 Re: Re: En dit staat zeker ook in de geheime notulen van de beheergroep hr Lunteren ?

2015-12-07 07:55

#1404: gast - Re: En dit staat zeker ook in de geheime notulen van de beheergroep hr Lunteren ? 

 Allemala hoog opgeleiden die zin hebben in ene verzetje. In Wenen is een 10 jarig jongetje in een zwembad hokje verkracht door een irakees. Gaat goed zo.

https: // www.unzensuriert.at /content /0019397-10-jaehriger-Bub-Wiener-Schwimmbad-von-Iraker-vergewaltigt

 

gast

#1413 Werkloosheid gaat maar niet omlaag

2015-12-07 14:07

Gelukkig kroijgen we er honderduizend handophouders bij...allemaal hoog opgeleid en direct inzetbaar...oh nee.

Dit jaar komt de werkloosheid uit op 6,9%, dat zijn 615.000 werklozen. Ook volgend jaar zullen er 615.000 werklozen zijn, zo verwacht DNB. In 2017 komt de werkloosheid uit op 6,7%, een totaal van 606.000 werklozen.

jolande

#1414 Duitse agenten aangevallen

2015-12-08 07:50

en het gaat maar door........


Een zelfverklaard IS-aanhanger heeft zondag twee agenten verwond op het grootste treinstation van Osnabrück. De aanvaller, een asielzoeker uit Marokko, schreeuwde: 'IS' en 'Allah Akbar'. Dat meldden verschillende Duitse media maandag.

 

De 23-jarige asielzoeker ging door het lint toen een conducteur naar zijn vervoersbewijs vroeg. Toen duidelijk werd dat de man aan het zwartrijden was, werd de politie erbij gehaald. De man schopte en sloeg om zich heen en verwondde twee agenten. De man kon met pepperspray worden overmeesterd, waarop hij werd gearresteerd.

Zaterdagavond raakten in de metro van Londen verschillende mensen gewond door een man die met een mes om zich heen zwaaide. Het incident gebeurde op metrostation Leytonstone. 'Dit is voor Syrië! Jullie bloed zal vloeien!', riep de dader.

gast

#1415 Amsterdam vangt homoseksuele vluchtelingen apart op / Integratie begint immers niet op het AZC

2015-12-08 08:01

 ’We konden het gevoel van veiligheid niet garanderen’
 
Tijdens een demonstratie op de Dam in september werden vluchtelingen welkom geheten in de stad. 
 

Amsterdam vangt homoseksuele vluchtelingen apart op in woningen, na bedreigingen en incidenten in de opvangcentra. Dit is zeer tegen de wens van de staatssecretaris.

Wat heeft een vluchteling aan een dak boven zijn hoofd als hij vervolgens de kamer niet meer uit durft?

De incidenten in de opvangcentra zijn talrijk, melden betrokken organisaties: spugen, bedreigen, roepen dat ze een schande zijn voor hun volk. De homo's en transgenders onder de vluchtelingen hebben het zwaar in de opvangcentra, ook in Amsterdam. 'Ze durven hun kamer vaak niet uit', zegt Philip Tijsma van homobelangenbehartiger COC.

Amsterdam biedt sinds september tijdelijke opvang aan vluchtelingen die de afgelopen maanden naar Nederland zijn gekomen, veelal afkomstig uit Syrië. In oktober ontstond onrust onder de zogenoemde LHBT-vluchtelingen (Lesbisch, Homo, Biseksueel en Transgender) in de noodopvang op de Haaksberweg in Zuidoost na incidenten. 'Wij konden het gevoel van veiligheid niet garanderen', zegt Harry Doef, directeur Zorg van het Leger des Heils Amsterdam vrijdag in Het Parool.


Onrust
In november ontstond ook onrust onder LHBT-vluchtelingen in de tweede noodopvang in Zuidoost, locatie Flierbosdreef. Twee personen zijn vervolgens extern opgevangen. Komend weekeinde zullen nog eens vier homovluchtelingen naar een woning in Amsterdam verhuizen. Deze kwetsbare groep krijgt begin volgend jaar een eigen vleugel in de nieuwe opvang in voormalig woonzorgcentrum Groenhof aan de Marnixstraat.

De gemeente steunt de aparte opvang in woningen. 'LHBT'ers zijn extra kwetsbaar, ik vind het belangrijk dat zij in een veilige omgeving tot rust kunnen komen en de zorg krijgen die ze nodig hebben', zegt Simone Kukenheim, wethouder diversiteit.


'Stigmatiserend'
Amsterdam steekt de nek uit met deze aparte opvang, stellen de hulporganisaties. Geen enkele andere gemeente doet dit. De stad druist hiermee in tegen de wens van staatssecretaris Klaas Dijkhoff van asielzaken. Hij laat in een Kamerbrief weten niets te zien in aparte opvang voor LHBT'ers. 'Te stigmatiserend', oordeelt hij. Bovendien zou zo'n aparte locatie ook weer doelwit kunnen zijn van bedreigingen.

Boodschap aan KLaas Dijkhof: Als de immigranten geen homos hier willen, dan moeten we nu homosexualitiet afschaffen.

omwonende

#1416 De Vluchtelingenleugen. Een docu die u moet zien!

2015-12-08 09:39

 

Illegale immigranten uit moslimlanden en uit Afrika zijn dit jaar in enorme massa’s de EU binnengewandeld, zonder enige controle. Ze worden in de media ‘vluchtelingen’ genoemd, maar in werkelijkheid zijn ze dat zelden. Ze zijn op zoek naar een gemakkelijk leven en de Europese verzorgingsstaten hebben hiervoor zorg gedragen.

In deze lange en zeer professionele Duitstalige documentaire ‘De vluchtelingenleugen’ van het Duitse weekblad Junge Freiheit, wordt aan de hand van  een grote reeks reportages aan de grenzen getoond wat de rampzalige gevolgen zijn van deze leugen. Op de Nederlandse televisie en op de Duitse televisie worden dit soort diep gravende documentaires niet vertoond. Hier ziet u de waarheid. Het eerste deel. Een absolute kijktip.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RRyjfYIGtZw

 

 

gast

#1417 Wat u weer eens niet hoefde te weten over een AZC in Nederland

2015-12-08 09:42

2-12-2015, door Joost Niemoller

 

Vechtpartijen in AZC’s in Nederland, u zult er weinig over horen in de landelijke media. Soms zijn er kleine berichtjes over op lokale nieuwssites. In veel andere gevallen kunnen we alleen maar afleiden dat er iets speelde, aan de hand van meldingen bij de ambulancedienst of bij de politie. Soms staat er iets in de krant waar je niet blij van wordt. Zoals vandaag: Mannen die een meisje van dertien belagen in een AZC in Utrecht. Is dat structureel? Mogen we dat weten?

Nou., liever maar niet, vinden ze van onze overheid.  Als je heel specifiek doorvraagt krijg je soms toch iets te horen. LPF Eindhoven kwam zo met een reeks Raadsvragen.

En kreeg antwoord.

Of nou ja.

Waarom was er op 17 oktober ineens zoveel politie bij AZC De Oranjerie in Eindhoven? (Middenin een woonwijk.)

Dit was het antwoord:

De politie is op zaterdag 17 oktober preventief ingeschakeld door het COA in verband met een asielzoeker die sinds een paar dagen in de Orangerie verbleef, en aan wie een tijdelijk algeheel AZC-verbod zou worden uitgereikt. Dit vanwege een gewelddadig incident in Breda. Het COA maakte de inschatting dat desbetreffende persoon agressief zou kunnen reageren op dit nieuws en heeft daarom de politie gevraagd ter plaatse te komen. Tijdens het gesprek bleek de desbetreffende persoon inderdaad agressief waarop hij werd aangehouden door de politie. Omdat betreffende persoon nog een voorwaardelijke straf open had staan, is hij voorgeleid aan de rechtercommissaris en uiteindelijk doorverwezen naar de politierechter. In het veiligheidsplan van de politie is opgenomen dat zij bij meldingen bij het AZC altijd met minimaal 2 auto’s/koppels ter plaatse gaan. Het aantal aanwezige auto’s zegt echter niets over de zwaarte van een mogelijk incident. De derde auto die aanwezig was betrof een politieauto die aan het surveilleren was en eveneens op de melding af ging .

Bij een melding in een AZC komt politie dus altijd met twee auto’s. Heeft dat soms iets met maken met geweldsuitbarstingen in het verleden? Dat hoor je dan weer niet.

En waar kwam die onruststoker dan vandaan? Dat gaat u niks aan, zegt het gemeentebestuur Eindhoven. Privacy, weet u wel. Privacy? Hoezo?

Er was één asielzoeker bij betrokken. In het kader van privacywetgeving wordt nooit vermeld uit welk land iemand afkomstig is.

Waarom, daarom.

Gebeurt wel vaker iets bij de Oranjerie, wilde de PDF weten. Iets waar we bijvoorbeeld ook nooit iets horen?

Ja dus:

Vanaf november 2014, toen AZC de Orangerie is geopend, zijn er 19 meldingen geweest, die variëren van een ruzie/twist zonder gevolgen, tot aan mishandeling, huiselijk geweld en bedreiging.

Mmm… Daar gebeurt dus nogal eens wat. Ook ernstigere dingen misschien waarover het bestuur van Eindhoven het niet nodig vond om melding van te maken?

Ja dus:

Tot de 19 meldingen (zie antwoord vraag 3) behoort één geval van vermoeden van kindermisbruik. Deze zaak is in onderzoek bij de politie.

En waarom mogen we daar niet van weten? Wat mogen we nog meer niet weten?

Één geruststelling:

Er verblijven geen kindbruiden in de Orangerie.

Horen we het nog als daar verandering in komt?

Nou waarschijnlijk niet hè.

Want we worden geacht maar liever helemaal niets te weten over de illegale immigranten in onze woonwijken. Want dat kweekt maar onrust. En dat moeten we niet willen met z’n allen, vinden de boven ons gestelden.

Bredanaar

#1418 Vroeger, toen de Sp-ers nog in volkswijken leefden ipv het Ginneken

2015-12-08 10:12

Gastarbeid en Kapitaal – SP brochure 1983

 

“Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. (…) Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt (…), vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt (…). Zoals nu kan het niet”.

Citaat van de stalinist Theun de Vries bij zijn steun aan het standpunt van de Socialistische Partij zoals verwoord in de brochure Gastarbeid en Kapitaal en de daarbij gevoegde reacties en commentaren, alsook in het partijorgaan Tribune.

gast

#1419 'Vluchtelingen sloegen alles kort en klein in Apeldoornse noodopvang'

2015-12-09 11:01

APELDOORN. De ruzie in de noodopvang in Apeldoorn, afgelopen vrijdagavond, was veel omvangrijker dan de politie heeft gemeld. Koffiemachines, televisies, tafels, stoelen... alles vloog door de lucht.

 

De politie zei dat er vier gewonden waren en er slechts een paar stoelen sneuvelden. Ooggetuigen zeggen echter dat er meer gewonden vielen en dat in de horecatent alles kort en klein is geslagen.

Avondeten
Het incident ontstond toen een jonge Eritreeër wilde voordringen in de rij voor het avondeten. Een oudere Syrische man zei daar iets van, waarop hij werd uitgescholden en geslagen. Toen andere Syriërs hun landgenoot wilden verdedigen, liep de situatie uit de hand. Het duurde minstens twintig minuten voor de politie ter plaatse was, in die tijd braken de Eritreeërs de boel af. ,,Koffiemachines, televisies, tafels, stoelen... alles vloog door de lucht. Zelfs de restauranttent werd vernield'', zegt een van de getuigen, Khaled Sabouni.

Andere bestemming
Inmiddels zijn alle Eritreeërs op de bus gezet naar een andere bestemming. Waar ze zijn, is niet duidelijk. Sabouni geeft de beveiliging en de COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers)de schuld van het incident. ,,Alle 480 vluchtelingen moeten in een half uur tijd hun eten krijgen. Dan is het dus belangrijk om de rij in de gaten te houden, om problemen te voorkomen. Maar dat is niet gebeurd, heel kwalijk.'' Volgens Sabouni neemt de spanning in de noodopvang snel toe. Gemeente Apeldoorn zegt alles wat in haar vermogen ligt te doen om de sfeer in de noodopvang 'zo goed mogelijk' te houden. ,,We beseffen dat het niet echt prettig moet zijn om in deze tijd van het jaar in een tent te moeten leven'', stelt woordvoerder Toon Schuiling.

 

Conclusie: Politie is onderbezet, overal,  en kan niet eens de eigen burgers beschermen. Het COA speelt voor eigen rechter door raddraaiers over te plaatsen en aldus te onttrekken aan justitie.... Aanranden en verkarchten, massale knokpartijen, vernieling......U wordt overgeplaatst door COA. Toch wel een beetje vreemd he, dat COA (en alle NL politici die het niet willen zien)

gast

#1420 Wanneer worden gemeentelijke colleges vervolgd ? Wet overtreden = straf. Simpel toch ?

2015-12-10 07:54

Zeker 20 gemeenten blijven illegalen opvangen


Gemeenten blijven illegalen opvangen, ondanks een rechterlijke uitspraak die het verzet van het kabinet daartegen ondersteunt.

 

Uit een rondgang van de NOS onder de ruim dertig gemeentes die opvang bieden aan mensen zonder geldige verblijfspapieren, blijkt dat meer dan twintig gemeentes die de bed-, bad- en-broodregeling bieden, dat voorlopig blijven doen.

De meeste gemeentes laten weten dat, zolang het Rijk geen sluitende opvang heeft geregeld, ze illegalen blijven opvangen. Het kabinet wil juist dat er een eind komt aan de bed-bad-en-broodregelingen in de gemeentes. Daarom wordt er deze en komende week stevig onderhandeld tussen ambtenaren van de departemente

gast

#1421 Re: Uh, hoe zit dat GGD en COA ?

2015-12-10 10:36

#1407: gast - Uh, hoe zit dat GGD en COA ?  

 HIV, SOA´s, besmettelijke typhus, schurft, noem maar op. Allemaal gratis voor niets geimporteerd:

https://www.youtube.com/watch?v=gJdcB7jDW8A

 

gekke henkie

#1422 Vluchtelingen ontsnappen aan de COA fuik

2015-12-10 15:05

Eigenlijk wel grappig, het COA besloot wat economische migranten te verhuizen. Rede onbekend, maar het zou te maken kunnen hebben met het feit dat men ze wil laten genieten van het Nederlandse landschap, je weet dat bij het COA maar nooit. Maar toen een groep van 115 nieuwe buren verhuisd zou worden van de Stichtse Vecht naar de sporthal, zeer toepasselijk genaamd de Fuik , waren het er nog maar 104.

Veertien zagen de Fuik ingaan niet zo zitten en waren verdwenen en een paar dagen later ontbraken er nog eens zes.

Niets aan de hand, volgens burgemeester Martijn Smit van de gemeente Wijdemeren. Iedereen is vrij zijn AZC in en uit te lopen, dus de gemeente kan er niet voor instaan waar de vluchtelingen , in dit geval letterlijk en figuurlijk , blijven.

Maar ook het COA laat bij monde van regio woordvoerder Onno Aerden weten dat dit niet ongebruikelijk is, want de mensen bepalen zelf hun eigen lot. En hij voegt daar aan toe dat in veel AZC locaties hetzelfde gebeurt. Bijkomstig feit is dat de ‘gevluchte vluchtelingen’ niet door de IND en het COA geregistreerd zijn, zodat eigenlijk niemand weet om wie het gaat en waar zij vandaan komen. Maar het COA wijst er op dat de kans dat een van de vluchtelingen zich bij een terreurcel aansluit ‘legendarisch klein ‘ is en moet voor ons toch een hele geruststelling zijn, voor het geval dat die te verwachten terreuraanslag in ons land plaats vindt.

Bericht van de overheid ‘wij zijn geschokt en leven mee met de nabestaanden van de slachtoffers, maar weten op dit moment niet hoe zij ons land zijn binnengekomen en om wie het gaat ‘. U zult moeten toegeven, wij leven in feite in een van de meest veilige landen ter wereld en wordt er door Den Haag op toegezien dat dit ook zo blijft. En Rutte c.s. maar zeggen dat ze de zaak monitoren en strak in de gaten houden.

COA en de hele vluchtelingenproblematiek in ons land, een  zeer goed georganiseerde chaos !

gast

#1423 Raketgeleerden vinden weg naar ombudsman

2015-12-11 08:18

Gelukkig met wat hulp van laffe asieladvocaatjes weten ze dan nu toch al de weg naar de ombudsman te vinden. Eerst klagen, de wind waait, de urinoirs zijn vesrtopt, we hebben te weinig te doen en de wifi is klote en dan direct dreigen:...snel oplossen ombudsman anders gaan we vechten, rellen of plegen we zelfmoord en dan is dat jouw schuld. Man, man, man , stond zeker niet in de luxe reisborchure zeker dat we hier herfst en winter krijgen :-)

 

http: // cdn.gld.nl /data/ uploads/ 2015/12/5669b3460634c_brief_heumensoord.jpg

 

 

 

leo

#1424 Re: Raketgeleerden vinden weg naar ombudsman

2015-12-11 09:09

#1423: gast - Raketgeleerden vinden weg naar ombudsman 

Allemaal klagers en handophouders. Nu al te beroerd om er zelf iets van te maken of om op een fatsoenlijke manier met elkaar om te gaan. Beloofd veel goeds

gast

#1425 Re: Re: Raketgeleerden vinden weg naar ombudsman

2015-12-11 12:10

#1424: leo - Re: Raketgeleerden vinden weg naar ombudsman 

 nog meer pamperen. NOS smijt 500.000 weg om vluchtelingen kanaal op te zetten WTF ?

Geen stijl: NPO-vluchtelingenkanaal: 'Net in Nederland'

 

Terwijl Europa in managed decline verkeert, blijft de ijzeren wet van vraag en aanbod natuurlijk gewoon intact. Nederland is niet vol, Nederland is druk. En de nieuwste lichting druktemakers is zo druk, dat de NPO ze een eigen online televeekanaal geeft om ze een beetje te kalmeren. Nadat de naam Netvlucht & Chill via een app voor aspirant-nieuwe streepje-Nederlanders vanuit Syrië werd ge-downvote, is maar voor het NPO-jolige 'Net in Nederland' gekozen. Mag wat kosten natuurlijk, vooral die Arabische ondertiteling is niet gratis. Prijskaartje: half miljoen euro. En dan heb je ook helemaal niks, want zoals het bovenstaande panel aanstipt: dit is ten eerste betuttel-racisme en ten tweede gaat er geen Ontheemdiër naar kijken, want zelfs derde generatie lichtgetintiërs kijken nog via de schotel naar Al-Jazeera, en niet naar Nieuwsuur. Wat voor ze pleit. Enfin, weer een half mio met de beste intenties besteed aan culturele segregatie.