Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Quoted post

gast

#1377 Terreur in Parijs - Welkom Islam, godsdienst van vrede

2015-11-14 09:05

Bij meerdere aanslagen in Parijs zijn vrijdagavond zeker 120 doden gevallen. Volgens de politie hebben er op zeven verschillende plaatsen schietpartijen en explosies plaatsgevonden, waaronder bij het Louvre en bij het voetbalstadion Stade de France in buitenwijk Saint-Denis. De politie spreekt van twee zelfmoordaanvallen en acht terroristen.

 

Hollande afgevoerd door beveilgers roept vanuit zijn bunker dat hij wraak zal nemen. De gewone mensen werden opgesloten in het stadion.........en renden in paniek over straat.     Rutte roept vanuit zijn kelder dat hij geschokt is.

 

Hou de grenzen vooral open jongens voor de maakbare multiculti samenleving !

 

 

 

 

Reacties

Jan

#1378 Re: Terreur in Parijs - Welkom Islam, godsdienst van vrede

2015-11-14 09:17:19

#1377: gast - Terreur in Parijs - Welkom Islam, godsdienst van vrede 

 gaat helemaal goedkomen in NL lees ik net op NOS.NL:

 

Overleg over extra veiligheidsmaatregelen in Nederland: ALLE AZC's worden direct extra beveiligd

 

Azc's 

Wel hebben de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de korpsleiding besloten om asielzoekerscentra in de gaten te houden. Bronnen melden de NOS dat de NCTV rekening houdt met acties uit extreemrechtse hoek. 

Een woordvoerder van het azc zei vanochtend niets te weten van een landelijk gecoördineerde veiligheidsmaatregelen bij azc's. Wel wordt er bij sommige centra extra gesurveilleerd door de politie.  

 

What the f*ck ???

gast

#1383 Re: Terreur in Parijs - Welkom Islam, godsdienst van vrede

2015-11-16 10:12:12

 

Judas van Aartsen:
We moeten ons afzetten tegen salafisten én Wilders, want salafisten en Wilders hebben samen 120 mensen vermoord in Parijs.
Zo hebben de Nazi's én Anne Frank samen 6 miljoen joden vermoord in WOII.

 

twitter.com...

 

Kijk, je kan grenzen open en dicht zetten zoveel je wil, zolang er in dit land een vijfde colonne is, met zelfs burgemeesters als aanvoerders, houd je de middeleeuwse achterlijkheid toch niet buiten.
Dit soort mensen zal eerst afgestraft moeten worden, door de stemmers (oh wacht, op een burgemeester kun je niet stemmen), door de rechter, of door de hoon van het publiek.

#1377: gast - Terreur in Parijs - Welkom Islam, godsdienst van vrede