Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda.

jan

#1376 aanklacht tegen tolerantie

2015-11-12 07:36

Nederlanders is altijd ingeprent dat “wij” Nederlanders een tolerant volk zijn. Het probleem doet zich nu voor dat die tolerantie is doorgeslagen. De indoctrinatie van deze doorgeslagen versie van tolerantie is een dusdanig eigen leven gaan leiden, dat iedere ander denkbeeld wordt weggezet als -minimaal- intolerant.

De doorgeslagen vorm van tolerantie (in mijn ogen gewoon eigenpijperij) is niets anders dan een dwangbuis van politiekcorrecte denkbeelden die worden ingezet om de Nederlandse bevolking op het policor spoor te houden. Ook al leidt die tolerantie tot de ondergang van eigen cultuur en eigen nationaliteit.

Het is dan ook hoog tijd om intolerant tegen tolerantie te worden. Waarom moeten Nederlanders tolerant zijn tegen denkbeelden die juist de tolerantie om zeep willen helpen? Tolerantie is de bijl aan de wortel van onze beschaving, ik zeg het u.

De doorgeslagen vorm van tolerantie is niets anders dan een dwangbuis

We moeten tolerant zijn tegen politici in Den Haag die het volk minachten, we moeten tolerant zijn tegen duizenden immigranten die onze cultuur verwerpen, we moeten tolerant zijn tegen allerlei media, die ons hun waanidee van een parallelle werkelijkheid dag in dag uit door de strot drukken. We moeten tolerant zijn tegen zogenaamde intellectuelen die het klootjesvolk wel even komen vertellen wat er gedacht moet worden.

Werp deze dwangbuis af en wordt intolerant om tolerantie weer in het juiste perspectief te plaatsen, een juiste balans te vinden. Kom in verzet. Wees niet bang, we zijn met velen, we zijn een meerderheid die nu nog zwijgt, maar die er naar snakt om gehoord te worden. Wij zijn het opgejaagde wild en worden weggezet als racisten, xenofoben, fascisten, tokkies, islamofoben. Het is de hoogste tijd om van positie te wisselen, om te gaan jagen in plaats van opgejaagde te zijn.

Het wordt tijd dat we ons de Nederlandse tolerantie weer toe-eigenen

Kunt u de druk van de opgelegde policor niet meer aan? Laat van u horen, keer op keer. Geef de moed niet op, ga naar inspreekavonden, teken petities, maak spandoeken, ga de straat op, ga stemmen iedere keer als u kunt stemmen.

Laat u zich niet intimideren door camera’s, door zogenaamde antifa’s, door huisbezoeken van de politie, door politici en door allerlei media. U heeft het recht aan uw kant. U strijdt voor de goede zaak. U wilt dat Nederland herkenbaar Nederland blijft.

Dat is niet nationalistisch, dat is niet fascistisch, dat is niet xenofoob, of islamofoob. Dat is gewoonweg uw gezonde verstand dat spreekt en dat gezonde verstand eist een plaats op als het gaat om de EU, om Zwarte Piet, om islamisering van de maatschappij, om immigranten.

U wordt niet getolereerd door de politiekcorrect intoleranten. Zij zijn het die van tolerantie een schijnvertoning hebben gemaakt. Het wordt tijd dat we ons de Nederlandse tolerantie weer toe-eigenen door… intolerant te zijn!

gast

#1377 Terreur in Parijs - Welkom Islam, godsdienst van vrede

2015-11-14 09:05

Bij meerdere aanslagen in Parijs zijn vrijdagavond zeker 120 doden gevallen. Volgens de politie hebben er op zeven verschillende plaatsen schietpartijen en explosies plaatsgevonden, waaronder bij het Louvre en bij het voetbalstadion Stade de France in buitenwijk Saint-Denis. De politie spreekt van twee zelfmoordaanvallen en acht terroristen.

 

Hollande afgevoerd door beveilgers roept vanuit zijn bunker dat hij wraak zal nemen. De gewone mensen werden opgesloten in het stadion.........en renden in paniek over straat.     Rutte roept vanuit zijn kelder dat hij geschokt is.

 

Hou de grenzen vooral open jongens voor de maakbare multiculti samenleving !

 

 

 

 

Jan

#1378 Re: Terreur in Parijs - Welkom Islam, godsdienst van vrede

2015-11-14 09:17

#1377: gast - Terreur in Parijs - Welkom Islam, godsdienst van vrede 

 gaat helemaal goedkomen in NL lees ik net op NOS.NL:

 

Overleg over extra veiligheidsmaatregelen in Nederland: ALLE AZC's worden direct extra beveiligd

 

Azc's 

Wel hebben de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de korpsleiding besloten om asielzoekerscentra in de gaten te houden. Bronnen melden de NOS dat de NCTV rekening houdt met acties uit extreemrechtse hoek. 

Een woordvoerder van het azc zei vanochtend niets te weten van een landelijk gecoördineerde veiligheidsmaatregelen bij azc's. Wel wordt er bij sommige centra extra gesurveilleerd door de politie.  

 

What the f*ck ???

anti-looser

#1379 aan looser: Onstpoord kanselpareltje uit Syrie ?

2015-11-14 16:29

Tjee, en ik voelde me nog zo bredreigd met mijn baan, want ze werken wel 3x keer zo hard als ik.....

 

Dream on looser. Met je grote waffel en stimatiserende opmerkingen.

 

Syrisch paspoort gevonden bij dader aanslagen


Bij de lichamen van twee daders van de aanslagen in Parijs vrijdagavond zijn een Syrisch en een Frans paspoort gevonden. Een van de aanslagplegers was een vrouw, meldden Franse media zaterdag.

 
 

De aanslagen in Parijs hebben 128 mensen het leven gekost, onder wie zeker twee Belgen. Zeker drie Nederlanders raakten gewond. Een van de auto's die door de daders is gebruikt, zou een Belgisch kenteken hebben.

De aanslagen werden zaterdag in een videoboodschap opgeëist door terreurbeweging Islamitische Staat (IS). De beweging dreigt met meer aanslagen in Frankrijk, als dat land niet stopt met het bombarderen van stellingen van IS in Syrië en Irak.

President François Hollande van Frankrijk heeft de noodtoestand uitgeroepen en noemde de aanslagen een "oorlogshandeling". De aanvallen zijn volgens de bewindsman buiten het land door IS voorbereid en met hulp in Frankrijk uitgevoerd.

Europese landen hebben na de aanslagen veiligheidsmaatregelen genomen. In Italië worden meer politiemensen op straat ingezet om toezicht te houden. Ook worden controles bij de grenzen, met name met Frankrijk, verscherpt. Onder meer luchthavens, ambassades, kerken en belangrijke monumenten in Italië worden permanent bewaakt.

Ook in Rusland hebben de veiligheidsdiensten extra maatregelen genomen tegen terreur. In Duitsland is de regering ruim een uur in spoedoverleg geweest. President Barack Obama van de Verenigde Staten neemt zaterdag deel aan een spoedoverleg van de nationale veiligheidsraad in zijn land.

In Frankrijk wordt maandag om 12.00 uur een minuut stilte in acht genomen om de slachtoffers te herdenken. Ook zijn er per decreet drie dagen van nationale rouw afgekondigd.

gast

#1380 Asieltoerisme floreert - nee deze dan

2015-11-14 16:34

 

Honderden mensen uit Balkanlanden hebben dit jaar asiel aangevraagd in Nederland.

 

Door afschaffing van de visumplicht kunnen ze als ’toerist’ het vliegtuig naar Schiphol pakken. De laatste officiële cijfers melden dat het in de eerste helft van dit jaar gaat om in totaal 1300 mensen.

Ter vergelijking: twee jaar geleden vroegen er in een heel jaar 519 mensen uit deze regio asiel aan.

Het werkelijke aantal ligt momenteel hoger, omdat door de massale toestroom nog niet iedereen geregistreerd is. Duitsland, waar de instroom van met name Albanezen vele malen hoger is, werkt er hard aan om deze groep sneller het land uit te zetten.

Uit een reportage in deze krant blijkt dat een deel van deze afgewezen asielzoekers nu hun heil zoekt in Nederland. Ze houden soms al maandenlang plekken bezet in noodopvangcentra in afwachting van hun zeer waarschijnlijke afwijzing.

Deskundigen zeggen dat veel van deze ’vluchtelingen’ al lang weten dat ze niet in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning, maar dat ze genoegen nemen met warm onderdak.

 

Het worst steeds gekker hier.

gast

#1381 Re: aan looser: Onstpoord kanselpareltje uit Syrie ?

2015-11-15 15:38

#1379: anti-looser - aan looser: Onstpoord kanselpareltje uit Syrie ? 

Alles waar de linkse gutmenschen zeiden:' bewijs het maar dat er terroristen onder asielaanvragers zitten' is nu wederom bewezen. Ten koste van meer dan 130 doden......Hoe achterlijk kan je zijn om dit toch maar steeds weg te wuiven als irrele angsten / xenofobie ?

 

Rutte heeft gezegd dat we nu ineens in oorlog zijn met IS... Dat betekent dat we al die viespeuken die nu op hun gemak terugkeren van de stijd direct kunnen oppakken als vijanden/oorlogsmisdadigers. Ben benieuwd.

 

En voor de rest: Sluiten die grenzen, geen verblijfsvergunning 1e 5 jaar voor immigranten, geen gezinsherneiging, opvang versoberen en de rest zonder pardon over de grens zetten.

 

We zijn er helemaal klaar mee !

 

 

gast

#1382 Meer asielaanvragen dan ooit in een maand

2015-11-16 07:49

In oktober hebben asielzoekers en nareizende familieleden bijna 12.000 asielaanvragen gedaan. Dat is meer dan ooit in een maand. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In september kwam het aantal uit op 8400.

 
In totaal ging het in oktober om 11.700 asielzoekers en nareizigers. Het aantal eerste asielverzoeken nam opnieuw sterk toe, tot 10.000.

Van de in oktober geregistreerde asielzoekers kwamen er 6400 uit Syrië. Het aantal Syrische nareizigers was net als in september 1200. De instroom van Iraakse asielzoekers is verder toegenomen, tot iets meer dan duizend.

Met de nieuwe instroom is het totaal aantal eerste asielverzoeken en nareizigers in 2015 opgelopen tot 45.200. Dat zijn er ruim 18.000 meer dan in heel 2014.

En we gaan maar door. COA is controle al lang kwijt. Hup, weg met ons, onze kinderen en kleinkinderen. Laten we nu alvast de getto´s gaan kweken waar de toekomstige terroristen kunne opgroeien, allemaal gefinancierd met ons belastinggeld.

gast

#1383 Re: Terreur in Parijs - Welkom Islam, godsdienst van vrede

2015-11-16 10:12

 

Judas van Aartsen:
We moeten ons afzetten tegen salafisten én Wilders, want salafisten en Wilders hebben samen 120 mensen vermoord in Parijs.
Zo hebben de Nazi's én Anne Frank samen 6 miljoen joden vermoord in WOII.

 

twitter.com...

 

Kijk, je kan grenzen open en dicht zetten zoveel je wil, zolang er in dit land een vijfde colonne is, met zelfs burgemeesters als aanvoerders, houd je de middeleeuwse achterlijkheid toch niet buiten.
Dit soort mensen zal eerst afgestraft moeten worden, door de stemmers (oh wacht, op een burgemeester kun je niet stemmen), door de rechter, of door de hoon van het publiek.

#1377: gast - Terreur in Parijs - Welkom Islam, godsdienst van vrede 

 

omwonende

#1384 Politie moet vaak naar opvangcentra

2015-11-17 07:41

 

De politie rukt dagelijks vijf tot tien keer uit voor incidenten in en rond asielzoekerscentra, meestal kleine vechtpartijen tussen jonge bewoners.

 
 Dat zegt commandant Max Daniel van de Nationale Politie dinsdag in het AD. De politie noemde nog niet eerder concrete cijfers over incidenten in asielzoekerscentra, maar een aantal vechtpartijen in onder meer Veendendaal, Almelo en Drachten haalden wel het nieuws.

Volgens Daniel is het hoge aantal incidenten geen groot probleem. De situatie is ,,in control", zegt hij

 

Allemaal kansenpareltjes en misschien de terroristen van de toekomst, in ieder geval weten ze nu al beslag te leggen op alle finenciele middelen en de mankracht van politie. En wij maar bellen als er is ingebroken,...kansloos

gast

#1385 Wat iedereen met gezond verstand al lang wist: Asielcontrole faalt

2015-11-17 07:47

Zelfs mensen met valse papieren mogen procedure in, gewoon iederee is welkom. Gratis mieles en woningen voor allemaal !

 

De controle van asielzoekers moet snel beter.  Nu is onduidelijk wie ons land binnenkomt, en dat brengt grote gevaren met zich mee.

Een Kamermeerderheid eist die verbetering van staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie). Uit een onthullend rapport van de Inspectie Veiligheid en Justitie blijkt dat zelfs mensen met vervalste papieren de asielprocedure in Nederland in mogen. Parlementariërs vrezendat IS-strijders zich zo wel heel makkelijk kunnen voordoen als vluchtelingen.

Regeringspartijen VVD en PvdA eisen beterschap en willen dat het kabinet meer personeel inzet als de registratie hierdoor beter wordt. CDA en D66 willen sowieso meer mankracht. PVV-voorman Wilders ziet maar één oplossing: de grenzen dicht.

De Kamer zal deze week debatteren over de nasleep van de aanslagen. Vandaag praat het over het budget van de AIVD en morgen komt er naar verwachting een debat met premier Rutte. Het parlement vindt extra geld voor de AIVD niet nodig, blijkt uit een rondgang. Wel gloort er volgens bronnen 200 miljoen euro extra om tekorten bij politie en justitie te verkleinen.

 

Blablabla, een glas een plas en alles bleef zoals het was. Het is een kwestie van tijd dat het straks gruewelijk fout gaat

gast

#1386 IND en COA: Er zijn geen terrorositen in Nederland. Het zijn allemaal hersenchrirurgen

2015-11-17 07:53

Ondertussen in de echte wereld:

 

Servië pakt migrant op met zelfde paspoort als verdachte Parijs

 

De Servische politie heeft een migrant aangehouden die in het bezit was van een Syrisch paspoort op naam van Aham al Mohammad, dezelfde naam die is gevonden op een Syrisch paspoort dat was gevonden nabij het lichaam van een van de zelfdmoordterroristen in het Stade de France in Parijs. Dat zegt de krant Blic.

"Het document bevat dezelfde naam en dezelfde gegevens, maar een andere foto. Het is zaterdag in een opvangcentrum in Presevo gevonden en de persoon die het in zijn bezit had, is opgepakt voor ondervraging", zegt de krant zonder een bron te vermelden. Het Servische ministerie van Binnenlandse Zaken wil voorlopig geen commentaar geven op het bericht.

Het paspoort van een 25-jarige Ahmad al Mohammad was zaterdag gevonden in het Stade de France. Op 3 oktober werd op het Griekse eiland Leros een vluchteling geregistreerd die in het bezit was van zo'n paspoort. Hij diende een asielaanvraag in in Servië, in het opvangcentrum van Presevo. Hij is later wel in Kroatië gesignaleerd, maar zijn spoor raakte daar bijster.

De bewuste naam is niet bekend bij de Franse antiterreurdiensten. De speurders blijven voorzichtig met hun conclusies over de authenticiteit van het document. De vingerafdrukken van de zelfmoordterrorist die bij het paspoort was gevonden, stemmen overeen met die van een man die in oktober in Griekenland is gecontroleerd.

De krant Blic acht het "zeer waarschijnlijk dat de twee mannen afzonderlijk valse Syrische paspoorten kochten bij eenzelfde vervalser in Turkije".

Bas

#1387 Re: IND en COA: Er zijn geen terrorositen in Nederland. Het zijn allemaal hersenchrirurgen

2015-11-17 08:18

#1386: gast - IND en COA: Er zijn geen terrorositen in Nederland. Het zijn allemaal hersenchrirurgen  

Wat is Nederland toch een gezegend land. Overal zitten er IS terroristen tussen de migranten, behalve bij ons.
In Duitsland blijkt dat minimaal 30% van de migranten niet meer dan lagere school heeft, naar Nederland reizen uitsluitend hoog opgeleiden. Terugkerende jihadisten kunnen met open armen worden ontvangen want met de juiste begeleiding en uitkering zijn ze als lammetjes. En grenzen hoeven niet dicht want niet nodig.

brabo

#1388 Wees gewoon tolerant, dan bent U morgen een vreemde in uw eigen land.

2015-11-17 13:36

Druktemakers allemaal

gast

#1389 Re: Wees gewoon tolerant, dan bent U morgen een vreemde in uw eigen land.

2015-11-18 07:41

#1388: brabo - Wees gewoon tolerant, dan bent U morgen een vreemde in uw eigen land.  

 ONGELOFELIJK wat een sufk*tten bij de IND. Geleid door een linkse trol:

 

Bijna 12.000 asielzoekers zonder papieren !!!

In de eerste negen maanden van dit jaar konden 11.620 asielzoekers geen identiteitsbewijs overleggen. Dat staat in antwoorden van het ministerie van Veiligheid en Justitie op vragen uit de Tweede Kamer

 

Van alle asielaanvragen die worden gedaan, wordt 70 procent ingewilligd.

70% x 12000 = 8500 migranten die hier niets te zoeken hebben. Rkeen maar uit dat is 8500 x 30.000 per jaar door de plee, wat gebruikt had kunnen worden voor onze ouderen, voedselbanken, etc.

omwonende

#1390 Hoe niet om te gaan met immigratie stroom * leesvooer voor hr v. Lunteren en de rest van college *

2015-11-19 09:29

Massaal container woningen plaatsen om COA versneld te ontlasten van opgebouwde voorraad migranten ?... Straks overeenkomst gebruik Koepel blind verlengen ? ......Dacht het niet !

Ziehier een duidelijk verhaal in de Volkskrant van iemand die 9 jaar in Molenbeek heeft gewoond:

 

Zaterdagmorgen stond ik in Parijs op de boulevard Voltaire bij de Bataclan naar een plas vers bloed te kijken en me af te vragen waar het met deze wereld naartoe ging. Ik hoorde geruchten over een auto met Belgische nummerplaten. 'Waarschijnlijk Molenbeek', dacht ik en richtte mijn camera weer op de gruwel. Ik heb negen jaar in Molenbeek gewoond, waar om de hoek de Thalysschutter bij zijn zus logeerde en enkele verdachten van het Parijse bloedbad vandaan kwamen.

Islamofascistisch addergebroed


Ik heb gezien hoe de jihadi dresscode in Molenbeek opmars maakte, alcohol nagenoeg verbannen werd, er steeds meer islamitische boekhandeltjes kwamen en het onmogelijk werd een fatsoenlijke krant te kopen.

Later die zaterdag werd de rol van Molenbeek bevestigd. Ik was niet verbaasd. Het was alleen maar verbazend hoe geschokt België was dat de terroristen uitgerekend Molenbeek als uitvalsbasis hadden. Hoe heeft het daar kunnen verworden tot uitvalsbasis van islamofascistisch addergebroed? Grofweg heeft het te maken met de fysieke infrastructuur van de gemeente, de onbestuurbaarheid van België en de wegkijk- en ontkencultuur die het Belgische debat beheerst.

Qua infrastructuur is Molenbeek ideaal voor ondernemende terroristen. In tegenstelling tot de kale en lege banlieue in Parijs, is Molenbeek een dynamische gemeenschap met smalle straatjes en veel bedrijvigheid. Thee- en koffiehuizen alom, en schimmige moskeetjes waar men ongestoord samen kan komen en buitenstaanders niet welkom zijn. Goedkope woonruimte in overvloed, vragen worden niet gesteld. Zoals de guerrilla onderduikt in de jungle, zo voelen jihadi's zich als een vis in het water thuis in de rommelige kashba die Molenbeek is. En een paar minuten verderop het Gare de Midi en de snelweg. De perfecte logistieke basis.

Ontkencultuur

Totale vernietiging van de vijand en zijn gedachtengoed is niet mogelijk in dit soort oorlogen

De onbestuurbaarheid van België is nog belangrijker. België is een land met zes regeringen, Brussel een stad met negentien burgemeesters. Statistisch is het onmogelijk al deze staatsorganen te vullen met competente lieden. Verantwoordelijkheden afschuiven is tot tweede natuur van bestuurders geworden. Versnipperde veiligheidsdiensten die elkaar het licht in de ogen niet gunnen is een ander gevolg. Het ontbreken van een sterk centraal gezag is voor velen een charme van dat 'heerlijke chaotische België'. Dat heeft niet alleen de bende van Nijvel en Dutroux opgeleverd, maar ook een vruchtbaar klimaat voor potentiële terroristen.

De belangrijkste reden is de wegkijk- en ontkencultuur die er heerst in België. Het politieke discours is gegijzeld door een zelfingenomen progressieve elite die heilig overtuigd is van de maakbaarheid van de samenleving. Observaties over minder fraaie kanten van migranten en totalitaire elementen in de islam worden onder het tapijt geschoven of als rechts-extremistische stemmingmakerij geklasseerd. En met rechts-extremisten praat je niet.

Gewelddadige radicale moslimjongeren worden uitsluitend gezien als slachtoffers van sociale uitsluiting. Natuurlijk hebben de jongeren dit betoog geïnternaliseerd, omdat dit een perfect referentiekader is waarmee ze ontslagen zijn van eigen verantwoordelijkheid. Voormalig Molenbeeks burgemeester Moureaux heeft deze ontkenpolitiek meesterlijk gecultiveerd en is een van de hoofdverantwoordelijken voor de verloedering van zijn gemeente.

'Bataafse fascist'


Twee journalisten signaleerden al vrij vroeg dat er veel extremistisch gespuis rondliep in Molenbeek. Op beiden is karaktermoord gepleegd. De dappere journaliste Hind Fraihi die in 2006 Undercover in Klein-Marokko publiceerde, werd afgedaan als een sensatiezoeker. Zowel de Marokkaanse als de linkse goegemeente zei dat ze het eigen nest bevuilde, een 'spionne' en zelfs een 'meisje met persoonlijke problemen' was.

Arthur van Amerongen schreef in 2008 Brussel Eurabia. Hij werd als botte 'Bataafse fascist' bestempeld en met pek en veren de stad uitgejaagd. Toen ik met Van Amerongen dit jaar in Molenbeek een vervolgreportage op zijn boek maakte en ik de wijk hekelde als 'een etnische religieuze enclave van een gesloten en bekrompen gemeenschap', viel ook mij de furie van weldenkend Vlaanderen ten deel.

Door de aanslagen in Parijs brokkelen de muren af van de comfortzone waarin politiek correct België zich verschanst heeft. Het is nu van het allerhoogste belang dat het debat hard, open en eerlijk wordt gevoerd en dat de dingen bij naam genoemd worden, iets dat contra-instinctief is voor een land dat zich beroemt op zijn foefel- en compromiscultuur.

Hybride oorlog

IS heeft ons en onze manier van lezen de oorlog verklaard. Het is geen klassieke oorlog - tussen staten en legers, uitgevochten op een slagveld - het is geen 'Nieuwe Oorlog' - waar warlords en criminelen strijden uit puur eigenbelang. Het is een hybride oorlog, uitgevochten door een soms ongrijpbare vijand met onconventionele doeleinden, met onvoorspelbare tactieken, met alle wapens die maar voorhanden zijn: kromzwaarden, tweets, kalasjnikovs, zelfmoordvesten, op reguliere legers buitgemaakte houwitsers.

Ons antwoord zal even flexibel, creatief en vooral vastberaden moeten zijn. Totale vernietiging van de vijand en zijn gedachtengoed is niet mogelijk in dit soort oorlogen. Maar we kunnen hem wel tot beheersbare proporties terugbrengen. Decennialang heeft Europa geleefd in vrede en rust. Nu zullen we moeten leren leven met een samenleving waar geweld een onlosmakelijk deel van is

gast

#1391 Aan de subsidie trekkende pastoor hr Hopman

2015-11-19 10:29

Beste pastoor Hopman cs,

Voor de migranten wordt er aan alles gedacht, het onderdak, de maaltijden, kleding, voedsel pakketten , speelgoed voor kinderen, taalcursussen voor diegenen die zeggen dat zij willen gaan werken, integratiehulp, zanglessen, voetbaltraining, ja zelfs cursussen mentale weerbaarheid, want je weet maar nooit wat die paar vervelende  Nederlanders van je willen. En uiteraard mag ook een opvang en praatplek voor homo’s niet ontbreken en de gratis paraplu´s. Kortom aan alles is gedacht.

En….. al dat schoons  is gratis.  Het wordt grotendeels  verzorgd door vrijwilligers, die door slimme wervingsacties van de talloze hulporganisaties via een keiharde P.R. campagne er toe worden gedreven hun vrije tijd gratis af te staan aan dit soort clubs.

Maar zo maar even een vraagje : Waar zijn al die vrijwilligers als het gaat om het opvangen van daklozen, kinderen die van het ene pleeggezin naar het andere worden geslingerd door een organisatie die zich Jeugdzorg noemt, maar die naam niet waard is. En hoe vaak ziet u vrijwilligers in verpleeghuizen als u uw vader of moeder die zich  in een erbarmelijke toestand bevindt ,  bezoekt en de hulpverlening zich vanwege kostenbesparing slechts weinig tijd kan gunnen om de oudjes te verzorgen.  Of hoe zit het met de talloze ouderen die blij zijn als ze per dag 5 minuten een ander levend wezen zien, die ze veel te vroeg of te laat een doos met eten geeft en na 1 minuut ‘smakelijk eten’ roepend weer moet verdwijnen, want de overheid heeft de zorg gereorganiseerd.

En hoe zit het met dat verdeelde zakgeld ?  Wat krijgen de talloze noodlijdende Nederlanders die slechts van een karig AOWtje moeten rondkomen, maar wel hun hele leven hebben geholpen deze huidige volkomen dolgedraaide maatschappij op te bouwen. Krijgen zij een gratis  Smartphone,om als ze die al kunnen bedienen, om daarmee met hun weinige familieleden in contact te blijven, of zoals het de eveneens volkomen dolgedraaide Belastingdienst wenst, virtueel hun aangifte te doen. Of komt daar ook een vrijwilliger voor?

En hoe zit het met die talloze daklozen, waarvan toegegeven sommige niet een vaste behuizing zouden willen wonen. Maar de  rest die dat wel zou willen, gewoon al is het maar een klein warm kamertje, een warm bed, een stoel en een douche ? Worden daarvoor via de gemeentes  bereidwillig ruimtes ter beschikking gesteld en komen die  vriendelijk mannen en vrouwen helpen ze in te richten ? Of moeten alle hulpbehoevenden maar genoegen nemen met de jaarlijkse vrijwillegersdag, waar banken en accountantskantoor voor de buhne laten zien hoe ze 4 uurtje maatschappelijk betrokken zijn ?

Kortom, beste meneer pastoor,  zieligheidsindustrie medewerkers en vrijwilligers, heeft u hier wel eens over na gedacht ? Doet u het dan toch voor de glans en glorie, die u niet gekregen zou hebben als u de hulpbehoevende Nederlanders geholpen had ?

En als dat zo is, weet u wat u dan bent ? Gewoon een doodordinaire racist !

gast

#1392 waarom moslims niet fokken met de russen

2015-11-20 16:27

Terroristen gebruiken terrorisme omdat het werkt, maar niet tegen iedereen. De Sovjet-Unie kende vele gebreken, maar de kruiperige teergevoeligheid die de huidige Amerikaanse benadering van de islam kenmerkt, hoorde daar niet bij. Uit 1986:

De Jerusalem Post zei dat de Sovjet geheime politie zich vorig jaar verzekerde van de vrijlating van de drie ontvoerde Sovjet-diplomaten in Beiroet door het castreren van een familielid van een radicale Libanese sjiitische islamitische leider, het verzenden van diens afgehakte orgaan en daarna het familielid [broer] door het hoofd te schieten.

Het incident begon in september [80´er jaren] toen vier Russische diplomaten werden ontvoerd door moslimextremisten die eisten dat Moskou druk op de Syrische regering zou uitoefenen om pro-Syrische militieleden beschietingen op rivaliserende islamitische posities in de noordelijke Libanese stad Tripoli te laten stoppen.

De Jeruzalemse krant zei dat de milities niet ophielden met hun aanvallen en het lichaam van één van de Sovjet-diplomaten, Arkady Katkov, werd een paar dagen later in een veld in Beiroet gevonden.

De KGB ontvoerde en vermoordde daarop blijkbaar een familielid van een niet nader genoemde leider van Hezbollah (Partij van God), een radicale, pro-Iraanse groepering die werd verdacht van verschillende terroristische activiteiten tegen westerse doelen in Libanon.

Delen van het menselijk lichaam, schreef de krant, werden vervolgens aan de Hezbollah-leider verzonden met een waarschuwing dat hij andere familieleden op soortgelijke wijze zou verliezen als de drie overgebleven Sovjet-diplomaten niet onmiddellijk werden vrijgelaten. Ze werden snel vrijgelaten.

De krant citeerde “waarnemers in Jeruzalem” die zeiden: “Dit is de manier waarop de Sovjets handelen. Ze doen dingen, ze praten niet. En dit is de taal die Hezbollah begrijpt”.

In tegenstelling tot onze politici, die geen dingen doen:

Radicale islamieten begrijpen dat ook. Dat is de reden waarom we ons schrap moeten zetten voor een stortvloed van terreur als ISIS lokale weerstand heeft onderdrukt en haar volle aandacht op ons kan richten.

gast

#1393 Mislukte moslim-integratie; Halbe Zijlstra hat es nicht gewusst

2015-11-20 16:29

Onder welke steen heeft hij de afgelopen 15 jaar gelegen?

 

Dus Halbe Zijlstra vindt dat ‘het beroerd gesteld is met de integratie van moslims‘.

Het is geen grap, het is bloedserieus. Halbe Zijlstra, de fractievoorzitter van de VVD komt na de aanslagen in Parijs erachter wat heel Nederland al sinds de aanslag op de Twin Towers weet: er zijn islamitische Nederlanders die een schijthekel hebben aan onze westerse samenleving. Je vraagt je af hoe het kan dat Halbe Zijlstra – nogmaals: de fractievoorzitter van de VVD -, zo’n baasje dat de baan van Mark Rutte ambieert, vandaag pas tot die conclusie komt.

Heeft Halbe Zijlstra, fractievoorzitter van de VVD het in elkaar klappen van de twin towers wel meegemaakt?

Heeft Halbe Zijlstra, fractievoorzitter van de VVD de moord op Theo van Gogh wel meegemaakt?

Kijkt Halbe Zijlstra, fractievoorzitter van de VVD wel tv? Staatszender dan wel de commerciëlen?

KAN IEMAND MIJ VERTELLEN WAAR WIJ EEN POLITICUS ALS HALBE FoCKING ZIJLSTRA AAN TE DANKEN HEBBEN, EEN POLITICUS DIE BLIJKBAAR AL 15 JAAR ONDER EEN STEEN LEEFT?

Djeez, lees eens een krant.

leaon

#1394 Crisisopvang kost gemeenten tienduizenden euro’s extra / omhoog die woz waardes en lokale belasting

2015-11-20 16:32

EINDHOVEN - 

De crisisopvang van vluchtelingen, doorgaans 72 uur in een plaatselijke sporthal, kosten gemeenten handenvol geld

 

Dit blijkt uit onderzoek van het Eindhovens Dagblad.

Vooralsnog boeken de gemeenten de extra uitgaven, vele tienduizenden euro's, weg als onvoorziene kosten. De Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft het onderwerp ondertussen bij het ministerie van Binnenlandse zaken aangekaart. Een woordvoerder van de belangenorganisatie van gemeenten verwacht volgende week duidelijkheid over de vraag of het Rijk met compensatie over de brug komt. Als dat niet gebeurt, blijven de gemeenten zitten met tegenvallers van tienduizenden euro'

Bredanaar

#1395 AD vandaag: 'Kabinet zet vluchtelingen desnoods op straat'

2015-11-20 16:51

Het kabinet bespreekt de mogelijkheid jonge en gezonde mannelijke asielzoekers op straat te zetten bij een gebrek aan opvangplekken. Dat hebben meerdere bronnen gemeld aan de NOS. De alleenstaande vluchtelingen zouden in dat geval wat zakgeld meekrijgen.

Het plan zou een uiterste noodmaatregel zijn. Regeringspartijen VVD en PvdA voelen vooralsnog weinig voor het plan, maar laten het toch onderzoeken. Naar verluidt heeft de politie het noodscenario met klem afgeraden. Als asielzoekers op straat zwerven, kan dat leiden tot grote onrust onder de bevolking.

Volgens het kabinet is het nodig om over dit soort scenario's na te denken, omdat onduidelijk is hoe de instroom van vluchtelingen zich de komende tijd ontwikkelt.

Oplopen
Naar verwachting loopt het aantal asielverzoeken dit jaar op tot tussen de 50.000 en 60.000. Dat is volgens het ministerie van Veiligheid en Justitie een probleem, want er zijn te weinig slaapplekken om al die mensen op te vangen.

Coalitiepartijen VVD en PvdA werden het eerder eens over maatregelen om de huisvesting van asielzoekers met een verblijfsvergunning te versoberen. Dat is niet bedoeld om asielzoekers eventueel af te schrikken, maar omdat het noodzakelijk is om snel praktische voorzieningen te realiseren.

In asielzoekerscentra (azc's) verblijven 13.000 mensen met een verblijfsvergunning die eigenlijk moeten doorstromen naar een woning. Bij gemeenten is een gebrek aan sociale huurwoningen. Hierdoor is er in de azc's een gebrek aan ruimte voor nieuwe vluchtelingen, die nu uitwijken naar noodopvanglocaties. Vluchtelingen gaan soms van noodopvang naar noodopvang.

Toekomstige terrosisten, niet geregistreed, zonder vaste woon of verblijfplaats ( maar welkom door meneer pastoor) zwerven over onze straten. Het begint met diesfstal voor eten, het eindigt met een handgranaat op het station. Fijn hoor, heren en dames politici die zelf persoonlijke beveiliging krijgen (zie Klaasje Dijkhof, omdat een dame op zijn morotrkap klopte)

gast

#1396 klopklop /... wie is daar ?

2015-11-23 15:58

Arthur van Amerongen in 2007: ‘Marokkanen in Brussel haten ons.’

 

De schrijver Arthur van Amerongen dook onder in de moslimgemeenschap in Molenbeek en schreef in 2007 het boek Brussel Eurabia.

Van Amerongen gaf toen voor de Belgische televisie een nog steeds fenomenaal interview, waarin hij zei waar het op stond: ‘De Marokkanen in Brussel haten ons.’ ‘Het is haat tegen België, tegen Nederland.’ Hij bleef het herhalen. Het was de boodschap die hij erdoorheen wilde krijgen: ‘Marokkanen haten ons.’

Van Amerongen spreekt Arabisch, hij leerde de cultuur van binnenuit kennen. De tv haalde natuurlijk een Marokkaanse ‘voorbeeldvrouw’ uit de voorraadkast. Nee hoor, sprak die. Geen grote terreurdreiging. Allemaal overdreven. Van Amerongen vond dit een typisch voorbeeld van Marokkaanse hypocritie. Niet uit de school klappen. Liegen. Draaien. Hij zei: ‘De Marokkanen moeten zich aanpassen, anders moeten ze weg.’’Oprotten.’ En: ‘De multiculturele samenleving bestaat niet.’ Van Amerongen ontwikkelde in Brussel, niet op grond van enig napraten, maar op grond van zijn eigen ervaringen, een diepe afkeer van de islamitische subcultuur in Molenbeek. En hij zag het gevaar. De haat was het gevaar.

Het was een ongekend interview voor de Belgische televisie. Zo hard en zo duidelijk had daar waarschijnlijk nog nooit iemand het probleem benoemd. Je zag dat de presentator steeds zenuwachtiger op zijn stoel zat te draaien. Wat moest hij hiermee? Hoe kon hij dit afkappen?

Want dat is wat de Belgische media altijd heeft gedaan. Het probleem ontkennen. Wegkijken. Afkappen. Ook als iemand spreekt die de Arabische cultuur van binnenuit kent, de taal, die overal in de wereld is geweest en die het gevaar recht in de ogen heeft gekeken. Iemand die voor dit boek onderdook in Molenbeek en van binnenuit de haat ervoer.

Van Amerongen werd afgekapt. Alsof daarmee het probleem verdween.

Nu is Brussel afgesloten en paradeert het Belgische leger door de straten. Too little too late. Alleen een keihard assimilatiebeleid, grenscontrole en onverbiddelijke politiecontrole had in al die jaren kunnen voorkomen waar Brussel nu mee geconfronteerd wordt.

‘Ze haten ons.’

 

https://www.youtube.com/watch?v=7mHsCUkDsto

 

Gelukkig luisteren in Nederland de politici wel naar het volk

gast

#1397 Schokkende video

2015-11-24 09:41

En wij accepteren iederen (inclusief alle beulen en oorlogs misdadigers) als 'vluchetling'. Dit soort mensen loopt hier nu vrij rond, tussen onze kinderen....

 

Hoe krankzinnig moet je zijn als IND om iedereen een F1-status te geven en lekker te knuffelen onder het mom 'niemand kan terug' en weg met Nederland.

 

http: // nieuws.tpo.nl /2015 /07/ 01/ video-jaish-al-islam-executeert-18-isis-strijders-in-eigen-video /

omwonende

#1398 Alles went - Politie massaal aanwezig bij azc Koepel,

2015-11-25 08:53

De politie was dinsdagavond massaal aanwezig bij het asielzoekerscentrum in de voormalige Koepelgevangenis in Arnhem. Volgens een politiewoordvoerder was er sprake van een opstootje tussen bewoners van het azc. Daardoor waren de gemoederen hoog opgelopen.

 

De rust is inmiddels weergekeerd. De politie heeft drie asielzoekers opgepakt: eentje vanwege bedreiging, de andere twee wegens vernieling.

Omroep Gelderland heeft een iets andere lezing van de gebeurtenissen. De regionale omroep meldt op gezag van een azc-bewoner dat het misging nadat een asielzoeker eerder op de dag door het personeel op straat was gezet. Daar waren andere bewoners van het azc boos over geworden. Waarom de asielzoeker op straat was gezet, is niet bekend.

Er verblijven zo'n 400 asielzoekers in de Koepel.

gast

#1399 Re: Schokkende video

2015-11-25 10:40

#1397: gast - Schokkende video 

Dit past in het nl beleid 'weg met ons'. Beulen en oorlogsmisdadigers mag je pamperen zolang ze maar in het hokje 'zielig' vallen. De nederlandse marinier Eric O. die op een vredesmissie per ongeluk een plunderaar neerschoot is door de toenmalige minister van Justitie dhr Donner helemaal kapot geprocedeerd. Heel zijn leven verwoest, maar dit soort tuig wordt hier hartelijk onthaald. Dit zijn de tikkende tijdbommen die zonder met hun ogen te knipperen iemands keel doorsnijden als je hen per ongeluk boos maakt...

 

Met dank aan de politiek, het COA en in dit geval vooral de IND

Hans van Baalen

#1400 Lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht, toch gekregen - De Zweden krijgen het door

2015-11-25 11:08

De Zweedse regering trekt nu aan de immigratie noodrem om in een wanhopige poging te proberen de asielchaos te stoppen wat tijdens hen eerste jaar aan de de macht met rood-groen wanbeleid is ontstaan, om nog erger te voorkomen.

– Het doel is om een adempauze voor het Zweedse vluchtelingenbeleid te creëren, zegt staatsminister Stefan Löfven (Socialisten).

Leeftijdonderzoek voor alleenstaande minderjarige asielzoekers (ama’s), tijdelijke verblijfsvergunningen, minder verblijfsvergunningen voor “overige asielzoekers”, en verhoogde eisen voor gezinshereniging. Dit zijn enkele van de voorstellen die de regering presenteerde op een persconferentie vandaag. Het uiteindelijke doel is dat Zweden de zwaarste asielregels van Europa krijgt om vluchtelingen aan te sporen hun heil in andere landen te zoeken.

– De Zweedse wetgeving wordt aangepast aan het minimumniveau van de EU-regelgeving, met het uitdrukkelijke doel dat mensen de voorkeur geven in een ander EU-land dan Zweden asiel te zoeken, verklaart Löfven tijdens de persconferentie, en vervolgt:

– Het is de bedoeling de Zweedse wetgeving tijdelijk aan te passen aan de minimale eisen van de internationale verdragen en EU-wetgeving. De nieuwe wetgeving zal gelden voor alle asielbesluiten die in de periode worden genomen als de wet geldig is, het is een tijdelijke wetgeving met een geldigheid van drie jaar.

De eis voor een aanscherping van het Zweedse immigratiebeleid is iets wat niet in het minst al sinds 2010 door de Zweden-Democraten in het parlement bepleit wordt. De Moderaterna (conservatieven) zijn sinds een paar weken ook op hun schreden teruggekeerd en willen nu net zoals de Zweden-Democraten een totale stop op de immigratie.

– Degenen die zich via Europa door andere landen begeven en daar geen asiel aanvragen, moeten geen toestemming krijgen om zich in Zweden te begeven, maar bij de grens worden afgewezen, eiste de partijleidster Anna Kinberg Batra van de Moderaterna tijdens een persconferentie op 9 november.

Stefan Löfven en vicepremier Åsa Romson (Milieu Partij), ook zij was aanwezig op de persconferentie, beklaagde zich erover dat de werkelijkheid hen had ingehaald en dat Zweden niet in staat is om elke week 10 000 nieuwe vluchtelingen te ontvangen.

– Ik zal heel eerlijk zijn. We hebben de afgelopen tijd in onze partijkring een aantal moeilijke discussies gevoerd over het realiteitsbeeld. In de afgelopen weken ben ik tot de overtuiging gekomen dat dit beste manier is om mijn milieuvrienden in gemeenteraden te helpen, zei een snikkende Romson tegen de persbriefing.

Romson sprak niet meer over open grenzen en vrije immigratie, iets wat zij en haar partij altijd heeft gepleit, maar kiest nu daar voor in de plaats voor een gereguleerde immigratie.

– Ik hoop en geloof dat mijn partijgenoten deze maatregelen die de regering moet uitvoeren zullen aanvaarden, niet in het minst dat Zweden een land van openheid zal blijven, controle op immigratie en goede integratie zal tot een een sterke samenleving leiden.

Geen van de regeringtopjes durfde een uitspraak te doen met een verwachting hoeveel immigranten verminderen met hen voorgestelde maatregelen, maar het doel was duidelijk.

rommel: En ineens draait het politieke correcte Zweden om in tango van pelikanen op de extacy, allemaal dicht tegen elkaar op hetzelfde moment, anders vallen ze om.

Ik ruik altijd meteen onraad. Al jaren waarschuwen de Zweedse overheidsdiensten dat de druk van de asielzoekers een gevaar is voor de samenleving en het linkse sprookjesparadijs welvaart Zweden in een nachtmerrie laat eindigen. Politie, gemeentes, gezondheidsinstellingen, immigratiedienst en verontruste burgers trekken al jaren aan de alarmbel. En dan nu ineens de crashlanding van dat rood-groene drek die zijn kont keert. Er is meer aan de hand, iets vreselijks wat uit een graf kruipt wat wij niet mogen weten.