Gouda Noord zoals het Hoort

Quoted post

Gouda Noord Zoals het Hoort
De auteur van deze petitie

#159 Geldigheid petitie

2014-11-28 10:54

#144: - Re: Re:  

 Geachte heer/mevrouw,

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw zorgen met verwijzing naar juridische feiten te verzenden aan goudanoordzoalshethoort@outlook.com. Dan zullen wij proberen uw vragen te beantwoorden.

Deze digitale petitie gaat vergezeld van een papieren petitie - waarbij de eis is dat er geen handtekeningen dubbel worden gezet - maar dat is niet meer dan logisch.

Dubbel tekenen heeft geen enkele zin, en daarvan is de ondertekenaar zich bewust.

De digitale handtekening wordt uitgeprint en gebundeld met papieren handtekeningen, zodat het volledig potentieel van deze democratisch petitie kan worden aangeboden aan de betreffende bewindspersonen. 

Groet, 

Reacties


Anonymous

#162 Re: Geldigheid petitie

2014-11-28 12:38:25

#159: Gouda Noord Zoals het Hoort - Geldigheid petitie 

 U wilt nog steeds niet begrijpen dat deze petitie volstrekt geen waarde heeft? Een handtekeningenlijst dient controleerbaar te zijn — dat is deze niet. Er is al dubbel getekend en de papieren versie zal het aantal dubbele handtekeningen alleen nog maar vermenigvuldigen.

U vertrouwt op de goede trouw van de ondertekenaar?

Als u wilt vertrouwen in de goedheid van de mens, waarom vertrouwt u dan niet in de goedheid van de mensen die gebruik zullen maken van het Islamitisch cultureel centrum, mocht dat gerealiseerd worden? Is dat de "waardigheid" van uw vereniging?