Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post


Gast

#8363

2014-09-03 09:33

Direct na het verschijnen van de video waarin te zien is hoe de Amerikaanse journalist James Foley wordt onthoofd, waren enkele Nederlandse IS-aanhangers op internet opgetogen over de brute moord.

Reacties


Anonymous

#8369 Re:

2014-09-03 11:12:14

#8363: -    Direct na het verschijnen van de video waarin te zien is hoe de Amerikaanse journalist James Foley wordt onthoofd, waren enkele Nederlandse IS-aanhangers op internet opgetogen over de brute moord.

 En nog veel meer Nederlanders waren verbolgen en ontzet.

Wat wil je daarmee zeggen? Als het Nederlands elftal een wedstrijd verliest zijn er mensen die verdrietig zijn, mensen die blij zijn en mensen die het geen hol interesseert. En dat geldt voor letterlijk alles, zelfs voor dit soort gruwelijke video's.

Als je iets wilt belichten, laat dan het volledige licht erop schijnen en probeer niet met een gefilterd straaltje jouw gelijkje te halen.

Je snapt blijkbaar nog steeds dat het dàt is wat wij doen. Het licht volledig maken, sinds jullie proberen om heel veel zaken on- en onderbelicht te laten, omdat ze jullie tegenspreken. Als je zeker van je zaak was, hoefde je niets buiten beeld te laten en kun je alles laten zien. Maar omdat je dat absoluut niet bent, niet kunt zijn ook, kies je er voor om alles maar half te laten zien, wat altijd een leugen is. Zodoende dwing je ons om ook de andere kant van de medaille te laten zien. Wat wij graag doen - daar gaat het niet om.