Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post

Wees op Jehoede

#2339 Re:

2014-07-28 14:43

#1: -

Ik ben Joods en ik voel me echt enorm bedreigd. Ik heb geen zin om met mijn familie wederom te gaan fungeren als kanarie in de kolenmijn. Nederland, het zijn geen loze leuzen die er geroepen worden. Er bestaat een joods gezegde 'Als iemand zegt dat hij je gaat vermoorden, geloof hem!'

In heel Europa staan hele volkstammen op om zgn voor hun broeders te demonstreren en te rellen. Er zijn alleen in de laatste paar jaar honderdduizenden moslims door moslims vermoord. Vorige week alleen al 800 in Syrie, 300 in Irak etc. etc. Bovendien kan ik me nauwelijks voorstellen dat de gemiddelde marokaanse reltiener echt uit morele overweging meedoet aan dergelijke demonstraties. Het is een verenigde haat tegen Joden.

Niemand is blij met de situatie is Gaza, maar om vervolgens hier tot geweld op te roepen. Luister goed naar wat er wordt geroepen in het arabisch ''Khaybar Khaybar Ya Yahud Yaish Mohamad Sa ya'ud'' vertaling: Khaybar Khaybar Oh Joden het leger van Mohammed komt terug/eraan. (In Khaybar in het huidige Saudi Arabie versloeg volgens de islamitische overlevering mohammed een joodse stam)

Kortom Joden worden hier wel degelijk dagelijks bedreigd en bespuugd. Ik heb het zelf ontelbare keren mogen meemaken. Zeker als ik bezoek uit Antwerpen of Israel had die een keppel droegen dan was het hek van de dam. Gegil en hysterische gegil uit auto's en op straat vaak in combinatie met de hitlergroet.

Je kunt, indien je een kepeltje draagt, ABSOLUUT niet zonder lastiggevallen te worden de straat op. Dat is al jaren zo. Het komt niet alleen uit de 'moslim'hoek. Ook Hollandse jongens doen het. Om een heel lang verhaal kort te maken. Je bent als joods persoon nog steeds vogelvrij, het was even stil maar het 'kan' weer hoor.

 

 

Reacties


Gast

#2348 Re: Re:

2014-07-28 14:44:47

#2339: Wees op Jehoede - Re:

Klopt helemaal en daarom is het belangrijk om een krachtig signaal af te geven.

 

Jodenhaat in Nederland staan we niet toe! Het is al jarenlang gaande en men blijft wegkijken.

 

Zie het resultaat.

http://www.geenstijl.nl/archives/images/barbaarsejodenhaat.html