Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post

De boemerang

#1082 Re: Onderwerp

2014-07-27 20:34

#1060: Kies een pseudoniem - Onderwerp Wat Wilders heeft gezegd is onvergelijkbaar met wat door deze radicale moslims is gezegd. Wat u doet is het kleiner maken deze joden haat en deze agressie naar Nederland toe Ieder mens met een beetje gezond verstand weet dat het voornaamelijk Marokkanen zijn . Dat mag best benoemd worden is niks mis mee. Deze groep is een zeer ernstige probleemgroep die niet alleen laf is, maar ook opportunistisch is en hypocriet. Ze houden hun laffe mond als het ellende is door moslims in andere moslimlanden. Kijk naar landen om ons heen en de toenemende Jodenhaat en dan weet u dat het voornamelijk moslims zijn. De nieuwe nazi's zijn opgestaan.

Nee, ik maak de jodenhaat niet kleiner en ik heb ook meerdere malen gezegd dat er aangifte gedaan moet worden om herhaling van dit soort abjecte gebeurtenissen te voorkomen. Maar het gaat om de daad van antisemitisme, ongeacht de dader. Iedereen die zich antisemitisch uit, dient zich daarvoor te vedrantwoorden. De 'schuld' eenzijdig aan één bevolkingsgroep toeschuiven (die bovendien met het hele Midden-Oosten-conflict helemaal niets van doen heeft), is ongevraagd en op z'n minst voorbarig. Net zo min als u iedere betoger gevraagd heeft naar diens geloofsovertuiging, zult u ook diens afkomst niet hebben gevraagd.

Jodenhaat is niet het criterium voor (neo)nazisme. Moslims en specifiek Marokkanen nieuwe nazi's noemen is dan ook op niets gebaseerd. Wilt u mij beloven niet zo kwistig met ongefundeerde scheldwoorden en stigmata te zijn? Het maakt uw argumenten zeker niet sterker.

Reacties


Gast

#1087 Re: Re: Onderwerp

2014-07-27 20:46:32

#1082: De boemerang - Re: Onderwerp

Op niets gebaseerd? Ik stel voor dat je je iets beter in de materie verdiept. Er is geen ideologie die er meer op lijkt.