Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post

De boemerang

#1004 Re: Re: Re:

2014-07-27 17:02

#1001: utzaltochniet - Re: Re: De meesten van ons - ik ook niet - weten niet eens hoe en waar je voor zoiets aangifte kunt doen. De politie lacht je falikant uit wanneer je aan komt zetten met : "een groepje heeft joden aan het gas geschreeuwd." Zelfs als je het gefilmd hebt.

Dan blijft u op het politiekantoor zitten totdat men uw aangfte opneemt of u verzoekt de Officier van Justitie te spreken. Neem desnoods een advocaat in de hand. In Nederland kunt u bovendien uw aangifte via internet doen, als u de dader niet kent.

Dit soort uitspraken mag van niemand getolereerd worden, over geen enkel ander mens, ongeacht geloof of afkomst. Dit soort uitspraken als "kwajongensstreek" wegzetten is ontoelaatbaar.

Reacties

utzaltochniet

#1006 Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 17:10:14

#1004: De boemerang - Re: Re: Re:

Je kunt op het bureau zitten tot je een ons weegt of een advocaat in de arm nemen. Hun beleid is een uitputtingsbeleid en ontmoedigings-strategie: "dit houd je toch niet langer dan 5 uur vol. We laten je darren en wachten totdat je het bovendien niet kunt betalen", want advocaten kosten geld. Dergelijke aangiften door een individu worden niet serieus genomen. Geen enkele politie-agent laat mij de Officier van Justitie spreken. Ik zeg u dat dit allrmaal heel verrot in elkaar steekt, zoals velen ondervinden. Aalleen georganiseerd verzet helpt.