Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

De boemerang

#59 Re:

2014-07-15 19:02

#58: - laat ze in eigen land blijven waar ze thuis horen,
kunnen hier geen asielzoekers en vluchtelingen gebruiken in nederland,het is hier geen zoete inval,dus doe eens wat pim fortuin en geert wilders allang roepen,nederland is vol,zorg liever voor je eigen volk inplaats van al die landen testeunen, en binnen telaten,
weg er mee, is al genoeg rottigheid door al die zooi, dus de grensen dicht voor goed, en douane terug bij de grens,

Het grote voorbeeld dat dit het eerst riep was Hans Janmaat, meervoudig veroordeeld voor zijn uitspraken. Waarom vergeten jullie die toch steeds te noemen? Of wordt daarmee het rasistische karakter van jullie ideëen wat erg sterk onderstreept?

En als u toch terug in de tijd wil: lang leve de knots en het berevel.

Voor het geval u toch nog een greintje begrip zou bezitten: een vluchteling en asielzoeker zou maar wat graag in eigen land blijven, maar kan dat niet. Daarom is 'ie vluchteling en zoekt 'ie asiel. Duh!

U mag nadenken voordat u iets roept.

Reacties

Draakje

#337 Re: Re:

2014-10-31 21:14:33

#59: De boemerang - Re:  

Ik ben het er helemaal mee eens: lekker opvangen in de eigen regio, kunnen ze hun eigen taal blijven spreken en hun eigen regeltjes handhaven!

Overigens valt het me op dat lieden zoals 'de boemerang' die op papier zo begaan zijn met asielzoekers ze nagenoeg nooit ZELF in huis nemen, want zover gaat de betrokkenheid uiteraard niet! Zolang het de ver-van-hun-bed show is hebben ze een grote mond, maar owee als ze naast hen worden gehuisvest en ze krijgen er last van! Schreeuwers!