Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Quoted post

They Knew

#250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-19 18:33

#246: Dave - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Maar ook jij laat zien dat je er domweg voor kiest om niks aan te trekken van de betrokkenen en doodleuk pretendeert alsof je het uit hun naam doet."

Nederland bestaat niet alleen uit de familie Vaatstra en wil jij het over tunnelvisie hebben.

 

Reacties

Dave

#254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-19 18:44:22

#250: They Knew - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nederland bestaat niet alleen uit de familie Vaatstra en wil jij het over tunnelvisie hebben.

De zaak Vaatstra bestaat uit het slachtoffer en haar dierbaren. Dat zijn de mensen waar het om gaat. Als jij een probleem hebt met "Nederland" dan zoek je maar een andere zaak, eentje waar je NIET indruist tegen de expliciete verzoeken van de direct betrokkenen om ze met rust te laten.

Het is niet JOUW zaak, het is niet Wim's zaak. De Vaatstra's kunnen wel zonder de mensen die kost wat kost de moordenaar van hun kind willen vrijplijten. Besef je dat? Je praat de daden goed van iemand die een minderjarige bruut heeft verkracht en vermoord. En dan verwacht je de sympathie van de betrokkenen, omdat jij nog eens hun dode dochter misbruikt als excuus voor jouw eigen oorlogje tegen "Nederland". Wat een "held" ben je!