Weidevenne:Veiligheid voor alles!!!!!

Quoted post

ook een wereldburger

#327 we zijn hier

2014-06-03 15:20

Ik ben ook een wereldburger en heb heel veel van de wereld gezien en geleerd dat je waar je ook bent de gebruiken en regels moet volgen die voor jouw, op dat moment, op die plaats van toepassing zijn. We zijn hier in een westers land waar joop den uil 40 jaar geleden de deur heeft open gezet voor alles. We hebben ervaren dat daar problemen van komen en hebben de wet op inburgerings-plicht ingevoerd. Ga die wetten uitvoeren door nederlandse scholen te bouwen!!
Over god kun je thuis praten maar dat hoeft niet op school. Op school moet je vaardigheden leren die bruikbaar voor de toekomst zijn zodat je net als vele een baan kan vinden en belasting gaan betalen tot je er dood bij neer pleurt.
Misschien bestaat god helemaal niet. Maar rekenen en schrijven bestaan wel. En ik wens niet dat kinderen sprookjes leren van geld dat door hardwerkende mensen wordt opgehoest. En meisjes zonder hoofddoek vinden nu eenmaal eerder een goede baan. Leer anno 2014 geen verhalen uit de oude doos maar over de wetenschap die op het punt staat uit het niets intelligent leven te maken.
Stop alle scholen die op basis van een geloof les geven.

Reacties


Gast

#330 Re: we zijn hier

2014-06-03 16:48:04