Stop voordracht Guido van Woerkom

Quoted post


Gast

#19

2014-05-30 21:24

Met dit soort uitspraken wekt de schijn tegen je en kun je niet neutraal een publiekelijke taak vervullen. Mocht Guido alsnog gekozen worden dan ontstaat er een groep 2de rang burgers in NL. Is dat waar we naar toe willen???

Reacties

Richard

#107 Re:

2014-05-31 15:24:14

#19: -

Hangt er van af wat wordt verstaan onder "we".

Het mag toch zolangzamerhand duidelijk zijn dat stukje bij beetje steeds meer macht wordt toebedeeld aan de rijke elite.

In deze maatschappij, waar de tweedeling willens en wetens bewust wordt gecreëerd / in stand wordt gehouden, is de benoeming van deze meneer een logisch gevolg. Door middel van het benoemen van iemand die bevooroordeeld is zorg je ervoor dat, in het geval van een conflict, je toch aan het langst eind trekt als overheid. Deze meneer zie ik niet zoals zijn voorganger ook maar enige vorm van neutraliteit betrachtten. Voor zover neutraliteit bestaat overigens maar dat is een andere discussie.

De, steeds groter wordende groep, 2e rangs burgers moet de mond worden gesnoerd en in toom worden gehouden want kritiek op beleid of de overheid is maar lastig. Dat deze kritiek steeds groter en luider wordt zien ze uiteraard zelf ook en dus moet er voor worden gezorgd dat dit soort strategisch belangrijke posities, wordt ingenomen door mensen die met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in ieder geval niet op gaat komen voor de 2e rangs burger.

Maar ja als je onder "we" de meerderheid in Nederland bedoeld dan ben ik bang dat dit inderdaad is wat "we" willen want anders zouden "we" wel anders hebben gestemd.