Start Giro 555 en Help Bosnië en Servië! (Natuurramp)

Quoted post

Arnhem

#244 Giro555

2014-05-18 15:04

Geachte mevrouw,

Dank u wel voor uw bericht.

Wat fijn dat u zo betrokken bent bij de mensen in Bosnië en Servië.

We willen zeker niet suggereren dat er in Bosnië of Servië momenteel geen behoefte is aan hulp op dit moment, echter op dit moment wordt er geen landelijke actie voor de overstromingen op touw gezet.

Het is heel duidelijk dat hier mensen leven die onze hulp op dit moment dringend kunnen gebruiken. Daar zet een aantal van de deelnemende hulporganisaties zich ook voor in.

De SHO is een samenwerkingsverband van tien vaste SHO-deelnemers die ten tijde van een grote crisis gezamenlijk fondsen werft voor hulp in het getroffen gebied. De deelnemers in de SHO werken ieder met hun eigen internationale netwerken en noodhulpdeskundigen ter plekke. Per ramp bepalen we gezamenlijk of we al dan niet in actie komen. Dit bepalen we aan de hand van de schaal van de ramp, de geefbereidheid in Nederland, de hoeveelheid aandacht die de Nederlandse omroepen er eventueel aan kunnen en willen besteden.

Het spijt ons dat wij u niet anders kunnen berichten.

Met vriendelijke groeten,

Erica Hertogh
Giro555

Reacties


Gast

#250 Re: Giro555

2014-05-18 16:26:12

#244: Arnhem - Giro555

Als jullie dit echt bepalen aan de hand van de schaal van de ramp, de geefbereidheid in Nederland, de hoeveelheid aandacht die de Nederlandse omroepen er eventueel aan kunnen en willen besteden. Dan zouden jullie NU JUIST PER DIRECT Giro 555 moeten starten. De schaal van de ramp is hoog genoeg, levensgevaarlijke gebieden zijn het nu daar en er zitten nog steeds mensen in levensgevaarlijke gebieden op hulp te wachten. De geefbereidheid is groot in Nederland, want Nederland is rijker dan de meeste landen die ons al steunen. En jullie konden wel F-16 sturen om Servie te bombarderen, daar was de bereidheid wel heel groot voor he! Maar nu er zich mensen in Servie en Bosnie bevinden die in levensgevaar zitten en dringend om hulp schreeuwen is de bereidheid er niet. SHAME ON YOU HOLLAND! SHAME ON YOU GIRO 555! SHAME ON THE NEDERLANDSE OMROEPEN!


Gast

#254 Re: Giro555

2014-05-18 16:58:22

#244: Arnhem - Giro555

 

Dear Miss /Mrs Erica

Thank you for your response.  I've talked with Hart van Nederland en tonight they will talk on TV on time 10.30 of problems of flood in Serbia and Bosnia.

And i talk with others to. I hope that will be much better if people in Netherlands know what is going on in Serbia and Bosnia on moment.

I know that in the year 1953 Netherlands had same problem with flood and i know that ex-Yugoslavia helped a lot to Netherlands. It is just that i dont understand that  Netherlands dont wont to do nothing for  people and children in Serbia and Bosnie and Serbia and Bosnia are states of formal Yugoslavia.

Before i was talking to all people that Netherlands is the country that first go to help other countries when they  are in difficulties but now i can not believe that Netherlands will do NOTHING

If for Netherlands is not enough that 24.352 people lose homes 2.260 homes are under water  and how much  are dead people we still does not know i dont know who Netherland help?  End that is just in Serbia.

We need all help now, we have lot babys, childrens, old people that need urgently help.

We are  happy that we get help from other countries and we will NEVER forget.

 

We're so sorry that Netherlands think that we dont need urgently help in nothing.

 

Kind Regards

N. Voeten

 

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2014-05-18 17:01:00