YES2morrowlandXL

Quoted post

Reetenaar

#399 Ja! maar...

2014-02-20 13:10

#1: -  

 Het is makkelijk om je uit te spreken als voorstander, als je niet in de buurt woont.  Het is nu eenmaal een feit, als je niet van dance-muziek houdt, dat zulk een festival overlast bezorgt.  Gedurende bijna een hele maand zullen we niet met de kinderen naar de Schorre kunnen gaan, en onze gemeent wordt nu niet één maar twee weekends overrompeld door een uitbundig jong volkje.  Anderszijds brengt dit evenement ook wat op waardoor er extra geld in het laatje komt om andere evenementen te organiseren die wel voor jong en oud geschikt zijn.  De organisatie doet ook zijn uiterste best om burtbewoners tevreden te stellen.

Als ik de pro's en contra's naast elkaar zet, ben ik zeker niet tegen tomorrowland, maar dit jaar kunnen onze kinderen twee weekends liggen dansen in hun bed;-)

Vreemd trouwens dat deze petitie nog maar 3.000 handtekeningen heeft, want er zouden zowiezo al 360.000 voorstanders van Tomorrowland moeten zijn. Echter als je effect met je petitie wil hebben: hou ze dan bij de bewoners van Boom en Rumst en hoor wat zij ervan vinden.

Reacties


Gast

#406 Re: Ja! maar...

2014-02-20 15:28:08

#399: Reetenaar - Ja! maar...

Druk even op de knop 'statistiek' dan zal u zien dat het grootste aantal uit boom en omstreken komt. Op d petitie tegen TL staan ook velen die er meer dan 50km vandaan wonen. Dat kan je niet filteren.