Red de Nederlandse beroepsbevolking!

Quoted post

hank den driver

#82 gast

2014-01-11 18:16

Wat de meesten hier vergeten is dat vakbonden verenigingen zijn. Dat betekent dat leden bepalen wat de bond moet doen. Naast bonden kan je ook zelf met collega's in aktie kan komen. Helaas durft de Nederlandse laffe chauffeur dat niet. Laten het liever aan anderen over en nemen zelf geen enkele verantwoordelijkheid. De Nederlandse chauffeur herken je ook uit duizenden, grote mond met collega's aan de stamtafel maar als er geknokt moet worden gaan ze zich snel verschuilen achter een boom. Kortom wij krijgen wat wij verdienen en zolang wij niet in aktie durven te komen heeft deze petitie geen enkele zin. Kijk eens naar frankrijk, daar laten de chauffeurs niet met zich sollen en gooien de boel plat. Hierdoor kunnen de onderhandelaars van de bonden resultaat boeken. Niet met een handtekeningentje, laffe chauffeurs!!

Reacties

Gerrit

#89 Re: gast

2014-01-12 07:29:21

#82: hank den driver - gast

Vakbonden zijn idd verenigingen maar het gaat allang niet meer zoals vroeger. Je mag soms je stem laten horen en hopen dat er wat mee gedaan wordt.

Tuurlijk kan je ook zonder bond in aktie komen maar dan zijn de gevolgen voor jezelf! Inderdaad ken je de ned. chauffeur he Hank? veeel geschreeuw op een forum of goed initiatief van een ander! Als jij ballen hebt dan doe je gewoon mee aan deze petitie en dan kijken we daarna wat er verder moet gebeuren.

Wat jij bedoelt met die fransen is droevig, want eerst staken ze om iets veranderd te krijgen en vervolgens om het weer ongedaan te krijgen. Twee keer over pakken ze de hele bevolking ermee, Onnodig blijkt achteraf?! En aan wie hebben we de 48-urige werkweek te danken, aan die geweldige frambozen.

Ik ben het met je eens dat langzaam rijden en 30x om de rotende bij joure geen effect heeft. Dit is een goed iniatief, maar als jij het beter kan, graag hoor. Ik sta open voor jouw idee.

Ans

#92 Re: gast

2014-01-12 07:45:37

#82: hank den driver - gast

U hebt lekker makkelijk praten, ben zelf wel geen chauffeur maar kom er wel even voor op, die arme chauffeurs werken dag en nacht om maar een beetje fatsoenlijk loon over te houden, die hebben niet eens de puf om ook maar te denken aan een staking. Al die andere landen waar dat wel gebeurd, denken ze allemaal veel makkelijker en werken ook niet zo hard, daarom moesten wij ze ook redden, die welvaart daar is ook nog nooit wat geweest. Nee die vakbonden of het nou een vereniging is of niet, ze worden er voor betaald en de chauffeur betaald er ook genoeg voor, dus laten die maar eens wat van zich horen !