Red de Nederlandse beroepsbevolking!

Waarom deze petitie? Omdat de nederlandse vakmensen een uitstervend vak is! De bonden maken zogenaamde goede afspraken voor beter werk en beter loon. Maar hebben te weinig gedaan tegen de komst van MOE-landers en zijn er mede de oorzaak van dat de werkelozen niet meer aan de bak kan komen. De bonden die er voor de nederlander hoort te zijn doet niks.

- Laten de regering z'n gang gaan met grenzen opengooien.
- Geven bazen mazen in de cao om die te ontduiken.
- Haken af als een werknemer zijn rug recht houdt.

En nu de economie slecht gaat laten bedrijven zich bij bosjes failliet verklaren om een doorstart te maken met MOE-landers.
En de nederlandse vakman-vrouw die kan thuis een beetje weg gaan zitten kwijnen. Dit is niet alleen een probleem van één branche maar ook andere beroepsgroepen worden vervangen door MOE-landers.

Beter zou zijn om een volledige boycot, het openbare leven gewoon plat leggen totdat de regering zich terugtrekt uit de EU.

Wat ik met deze petitie wil bereiken is dat er echt naar de nederlanders geluisterd wordt. Zodat er een betere cao afgesloten wordt en dat er werk van gemaakt wordt om de MOE-landers buiten de deur te houden. De grens weer dicht. Nederlandse bevolking bepaalt en niet Brussel! EIGEN VOLK EERST!!

Red de nederlandse beroepsbevolking!!

Met 60.000 petities wil ik naar de regering stappen en ze er zo toe te bewegen om echt iets voor ons te betekenen. Moe-landers eruit en banen voor werkeloze nederlanders erin!

Deel deze petitie zoveel mogelijk, dit geldt voor iedereen. Het gaat ons allemaal aan!!

We zijn met 15 miljoen echte nederlanders in Nederland dus het moet haalbaar zijn om zo dicht mogelijk bij die 60000 te komen. Vraag ook familie en vrienden om te tekenen!