Geen vluchten na elven

Quoted post

Eindhoven Airport supporter!

#326 Re:

2013-12-24 16:05

#91: -  

 Zodat de mensen in die omgeving er last van hebben/krijgen. Mooie egoistische houding.........

Als de mensen die denken feiten te presenteren eens in de feitelijke materie duiken dan lijkt het tenminste nog ergens op. Kreten als die van ik word nu al om 5.15 in morgen wakker van de eerste vluchten slaan echt kant nog wal en maakt dit allemaal ongeloofwaardig. Nog los van het feit dat het toch kansloos is...........

Reacties

Actiegroep geenvluchtennaelven
De auteur van deze petitie

#328 Re: Re:

2013-12-24 18:08:58

#326: Eindhoven Airport supporter! - Re:

Er zijn inderdaad soms vluchten in de vroege ochtend, maar U heeft gelijk dat deze zeer incidenteel en niet regulier zijn. De reguliere vluchten beginnen om 07.00 en gaan nu al door tot na 23.00. Daarnaast zijn wij niet tegen het vliegveld of vliegen. Wij zijn alleen tegen tegen vluchten na elven, die geen enkele economische noodzaak hebben, en alleen mensen uit hun eerste slaap houden. Daarnaast zijn wij tegen het vliegen voor 08.00 in het weekend, zodat mensen aan de vertrekzijde van de landingsbaan 2 dagen per week 1 uur langer mogen slapen.

U mag er vanuit gaan dat  wij weten waar we het over hebben en als u daar verdere vragen over hebt, kunt u daarover per mail met ons in gesprek treden. Op de site is die mogelijkheid aangegeven. Of onze petitie kansloos is zal de tijd leren.

Rest ons U te danken voor uw reactie.