Oisterwijk zegt nee sluiting overweg en plaatsing scherm

Quoted post

Carlo van Esch, Raadslid PGB

#21 Re:

2013-11-22 14:44

#15: -

Als politieke partij PGB komen wij graag in gesprek met jullie over de afsluiting van de spoorwegovergang bij de Hoogstraat/Gasthuisstraat en natuurlijk ook over het geluidsscherm. Wij horen graag hoe jullie er tegenaan kijken. Dat maakt het voor ons als volksvertgenwoordigers mogelijk om uiteindelijk een weloverwogen besluit te nemen.

Tijdens de raadsvergadering over KVL hebben wij als partij (evenals alle andere partijen) aangegeven dat sluiting van de spoorwegovergang op dit moment niet aan de orde is. Er ligt een unaniem besluit van de raad dat de gemeente eerst in gesprek gaat met alle betrokkenen. Wij gaan ervan uit dat dit traject nu loopt. Zo niet, dan horen wij dat graag.

groeten, Carlo van Esch (raadslid PGB)

Reacties


Gast

#23 Re: Re:

2013-11-23 09:48:59

#21: Carlo van Esch, Raadslid PGB - Re:

wanneer komt die ontmoeting met de buurtbewoners..wij wachten en wachten..graag voor 12 december


Gast

#27 Re: Re:

2013-11-23 22:40:50

#21: Carlo van Esch, Raadslid PGB - Re:

Beste Carlo,

Met excuses voor de late reactie! Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de, door het CDA ingediende motie, en het genomen raadsbesluit van 10 oktober j.l. Echter, na een kleine maand wachten op Wethouder Lemmens, die zijn voornemen ook nog eens groots op Oisterwijk Nieuws had aangekondigd, hadden wij daar niet zo'n vertrouwen meer in! Zeker ook omdat zelfs de briefschrijvers, waaronder deze schrijver,van niets of niemand ook maar één letter kregen.

Schijnbaar is een actie als deze dan broodnodig. Want nu worden we gebeld door ambtenaren en krabt B en W zich toch wel op het hoofd!

Eén tip aan al die volksvertegenwoordigers in heel die verdere besluitvormingsprocedure van het KVL-Masterplan; het belang en algemeen welzijn van al die mensen die vaak al tientallen jaren leven in de omgeving van het spoor en de oude Leerfabriek, mag nooit ondergeschikt zijn aan dat van een prestigeproject als KVL. Zelfs niet als de Gemeente er in een later stadium achter komt dat de inzet te hoog geweest is!

Tot slot willen wij natuurlijk graag in overleg met politieke partijen! u kunt onze standpundpunten in ieder geval vinden op FB-pagina Petitie Oisterwijk en eventueel een mail sturen naar bovenstaand adres.