De Zelfstandigenaftrek Moet Blijven

Quoted post

Eddy Cornelis
Gast

#147

2013-08-10 14:20

We zijn er klaar mee!
Deze crisis is in eerste instantie de schuld van de financiele sector, de banken voorop.

Wilt u bezuinigen en belasten?
Pak dan de groep die schuldig is aan de crisis, laat zien dat 'samen eerlijk delen' vooral ook EERLIJK gaat anders is het weer zo'n loze geuzenleus. Ondernemers klagen nooit, zijn nooit ziek (kan niet), werken zich kapot en houden nagenoeg niets over, hebben geen vangnet, lopen alle risico's, hebben geen geld voor een arbeidsongschiktheidsverzekering en dan komt vadertje staat ook nog even stelen. JA STELEN! Hoe haal je het in je zieke corrupte hoofd om de ondernemers die al gepakt zijn door de crisis en de banken ook nog eens namens de staat verder uit te kleden. Zonder ondernemers is het gedaan met de economie. Welke econoom met één hersencel bednekt dit. GA HET HALEN BIJ DE CRISIS VEROORZAKERS. En de echter fiscale criminelen. Maar niet bij de hardwerkende ondernemers, de zzp-ers die al aan de rand van wanhoop zitten. HELP ONS! MAAK ONS NIET KAPOT! DIT IS EEN NOODKREET! Ik zie dit leven anders niet meer zitten en maak er een eind aan. De zelfstandigenaftrek stoppen of zzp-ers belasten zal een golf van suicides met zich meebrengen. Waarmee de regering onmiskenbaar zijn volk dood. Letterlijk en figuurlijk. Dit moet stoppen. Deze regering moet weg. En wat het allervreemdste is: De VVD staat voor de ondernemer, althans, stond. DIT IS HOOGVERRAAD VAN DE VVD! ONDERNEMERS VAN NEDERLAND. STEM NIET MEER OP DE VVD! DE HUIGELAARS HEBBEN ONS VERKWANSELT ZODAT DE PvdA loonslaven weer hun hand kunnen ophouden, staken, in de ziektewet en dan zwart bijwerken van ons belastinggeld en uiteindelijk, wanneer wij allang failiet zijn en nooit meer aan de bak komen, alles hebben moeten opeten en aan de bedelstaf zijn geraakt, onze trots en eer beschaamd dan kunnen de luie loonslaven genieten van een door ons betaalde uitkering, waar wij nimmer recht op hebben.

STEM PVV

OPSTAND! KOM IN ACTIE! ALS DIT DOORGAAT dan stem ik op Wilders en met mij vele ondernemers. Afgelopen moet het zijn met die onzin. SAMEN EERLIJK DELEN? Vuile huichelaars. JA IK BEN BOOS EN DIEP BELEDIGD. WAT IS DIT VOOR EEN KLOTE LAND GEWORDEN. DE REGERING STAAT MIJLENVER VAN HET VOLK AF, TOTAAL GEEN BEGREEP. BANKIERS GRAAIEN. DE POLITIEK GRAAIT. ALLEMAAL GRAAIERS.

SCHANDALIG!!!

 

Mark Rutte & Lodewijk Asscher lachen u uit midden in uw gezicht en stelen achter uw rug om uw portemonnaie!

http://www.gewoon-nieuws.nl/wp-content/uploads/2013/03/mark-rutte31.jpg...

http://static0.ad.nl/static/photo/2013/5/4/12/20130226115241/media_xll_1544097.j...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Champagne!

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE! BIERTJE!

Oh wacht de camera's draaien. Mark, Lodwijk!
Nu weer even zogenaamd serieus en ernstig kijken,
dat steelt minder opvallend!

http://www.bnr.nl/incoming/743054-1212/mark-rutte.jpg/ALTERNATES/i/Mark-Rutte.jp...

http://static1.parool.nl/static/photo/2012/16/6/0/20121026112016/media_xl_140271...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bankiers, verzekeringsmaatschappijen en de politiek. Allen liegen en bedriegen, zijn schuldig aan de ellende en wij mogen het betalen. Stel al die witteboordencriminelen hoofdelijk aansprakelijk. Onteigen alles en betaal daarmee de crisis. Dat zal ze leren en in de toekomst kijken ze wel uit. Want na die (h)eerlijke zelfverrijking willen ze het allemaal niet kwijt raken. Dan komt er opeens zoiets als verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Ondernemers van Nederland. Stem massaal PVV als de zelfstandigenaftrek stopt of de zzp-belasting er komt.
Ook al druist het in tegen uw principes.
Ik ben zelf geen liefhebber van de PVV maar dit is wel eenmalig de manier deze maloten van het toneel te poetsen.
Het is hét adequate middel om dit soort waan van de dag te stoppen.
Ontneem ze uw stem en ze zijn niks meer.
Steek uw dikke middelvinger op naar huichelaars.

 

 

 

 

Reacties

Gerry Damen

#211 Re:

2013-08-12 12:32:18

#147: Eddy Cornelis -

En denk je dat de PVV iets anders zal doen? Droom zacht, Wilders is een VVD'er met een hekel aan buitenlanders, niets meer, niets minder. Die gaat gewoon door met dit afbraakbeleid want ook hij is er alleen voor de rijken.