Behoud een zwembad Brandenburg gemeente de Bilt

Quoted post

midden waterweg

#24 Re: raadsvergadering

2013-07-02 08:44

#22: De Bilt West - raadsvergadering

Met alle respect, maar zie jij gemeente De Bilt echt failliet gaan? Gaat niet gebeuren.. En een zwembad is wel degelijk heel belangrijk voor deze gemeente. Waterpolo De Bilt speelt in de hoogste rangen van Nederland, het verbind mensen met elkaar, en het allerbelangrijkste: gemeente De Bilt telt heeeel en dan wel heeeel veel kinderen die zwemles moeten kunnen krijgen! Het is onrealistisch om te denken dat al deze kids en hun ouders wel even uit kunnen wijken naar Zeist of Utrecht, waar ook al duizenden kinderen uit die gemeentes les moeten kunnen krijgen! Van mij mag het zwembad blijven en/of gebouwd/verbouwd worden. De gemeente snijdt zichzelf alleen maar in de vingers door dit niet te doen!

Ook jammer dat je kiest voor een denegerende attitude in je opmerking met 'kassamedewerker of receptioniste'... je verpest je hele statement daar al mee..

Reacties


Gast

#29 Re: Re: raadsvergadering

2013-07-02 11:34:08

#24: midden waterweg - Re: raadsvergadering 

 erg jammer dat we op deze manier reageren dan kan je net zo goed niet reageren. ook kassamedewerker of receptionistes zijn nodig . en ook hun reactie is hier van harte welkom.

het kiezen voor een zwembad en of de een het nu doet vanwege een jeugdherrinnering of omdat ze nu iets gaan missen is wel degelijk van belang en mag gezegd worden.

waarom zouden we ons druk maken om een gemeente die in iemands ogen failliet gaat ( echt niet) zij maken zich immers ook niet druk om een zwembad en zeker niet om de inwoners die daar graag heen gaan.

ik roep bij deze dus alle kassamedewerkers en receptionisten met respect op om hier een reactie of handtekening te plaatsen.

 


Gast

#40 Re: Re: raadsvergadering

2013-07-02 17:25:43

#24: midden waterweg - Re: raadsvergadering

We moeten niet pleiten voor behoud van het huidige zwembad, maar voor een NIEUW zwembad, als er moet worden gerenoveerd is dat voor een jaar of 5 tot 8 en dat gaat best veel geld kosten DUS NIET RENOVEREN  MAAR NIEUWBOUW ZOALS hET VOORSTEL IS GEDAAN