Inspecteur Huurman moet blijven!

Quoted post

Joanne

#82 Re:

2013-04-28 04:04

Geen idee of de heer huurman zo goed functioneert als de heer huurman echt een inspecteur was dan hadden we deze onzin niet hoeven lezen. En wat nog vreemder is dat een inspecteur van volksgezondheid een consultancy bedrijf heeft. Gratis reclame voor deze mijnheer en zijn bedrijf?

 

Reacties

Susanne van Eps
De auteur van deze petitie

#114 Huurman goed en consultancy bedrijf

2013-04-28 21:13:57

#82: Joanne - Re:

Geachte gast nummer 82,

Ik kan u verzekeren dat voor het eerst in 30 jaar tijd er een Inspecteur is geweest die de klachten van patienten serieus heeft genomen en actief is geweest bij de signalering van misstanden in de gezondheidszorg!

Zoals ook in het jaarverslag 2011 van de Inspectie voor de Volksgezondheid staat vermeld op pagina 7 is dat de Inspectie een beleidsadviserende taak heeft en dat dat het beste te omschrijven is als het “aan de bel trekken” bij het signaleren van potentieel gezondheidsbedreigende situaties. De informatie hiervoor wordt verkregen uit het actieve toezicht op de naleving van wet- en regelgeving en uit signalen die worden aangedragen door het veld.

Dit heeft Huurman voortvarend en doeltreffend gedaan in de afgelopen 8 maanden, nog nooit heeft iemand zoveel lijken uit de kast weten te halen als Huurman en dat in zo’n korte tijd!

U heeft gelijk, het is zeer triest dat deze Inspecteur de media moet opzoeken teneinde deze machtige groep (medische elite) aan te pakken. Uit eigen ervaring weet ik dat je deze groep echt niet volgens de normale regels van ethiek kan aanpakken. Het enige wat nog eventueel zou helpen is de MEDIA MONSTER! Dat is het enige waar deze groep bang voor is! Het is zeer zeker walgelijk dat het op deze manier moet gebeuren, maar als u de gevallen van nabestaanden en gedupeerden hoort dan zult u zich afvragen wat is nou erger ? Een one man show dat eindelijk medische missers aan de kaak stelt of de specialisten die zich tot GOD verheven voelen en de manier hoe zij met de patienten omgaan ?

Wat is er mis met een eigen bedrijf? Hij is tijdelijk aangesteld voor deze functie zoals zo velen tijdelijk als interim directeur of manager vanuit hun eigen consultancy bedrijf werkzaam zijn!

PACO

#152 Re: Re:

2013-04-29 13:11:05

#82: Joanne - Re:

abcdef

Wel erg naïef niet te weten dat dhr. Huurman goed werk levert. Hij kan zich wel onafhankelijk opstellen. Brood op de plank heeft hij al met zijn consultancy bedrijf. Gratis reclame d.m.v. goed werk is de beste reclame.

Paco

Humanitaire zorg

#180 Re: Re:

2013-04-30 14:30:21

#82: Joanne - Re:

Hopelijk uit u hiermee een oprechte aanpalend zorgpunt en geen Klaas Vaak-tactiek.