Inspecteur Huurman moet blijven!

Quoted post

gast

#35

2013-04-27 04:18

Mensen aub, wat een circus. vraag even aan de heer Huurman of hij zich bij de uivoering van zijn taak altijd aan de regels houdt zoals dat in Nederland ook gebruikelijk is. de reacties laten zien dat wij een zeer oppervlakkige bevolkingsgroep zijn. de heer Huurman is gewoon zijn eigen show aan het afdraaien en wij draaien mee als kippen zonder koppen. Geen enkel serieuze inspecteur dat zo geintereseerd is in wat de media van hem denkt. Hij misbruikt de hem toevertrouwde functie en de informaties die hij daardoor kan krijgen om er zelf beter van te worden. In een woord walgelijk. Als zij contract verlopen is dan moet dhr Huurman gewoon netjes weer naar huis.

Reacties

Susanne van Eps
De auteur van deze petitie

#36 Circus

2013-04-27 08:36:54

#35: gast -

Beste gast,

U heeft helemaal gelijk wat een circus! Voor een groot deel heeft de beroepsgroep en in het bijzonder het bestuur van VMSC dit zelf over zichzelf afgeroepen! Hoe is het mogelijk dat afgelopen 30 jaar er totaal geen vooruitgang is geweest in de medische zorg en dat nu volgens de projectleider GMSB (Geintegreerd Medisch Specialistisch bedrijf) de specialisten hun medewerking aan verbetering van de zorg koppelen aan de behartiging van de eigen financiele belangen!

Hoe uitermate frappant dat deze specialisten niet in gesprek gaan met de door de overheid aangestelde projectleider GMSB en ook niet met de projectleider NBG (nieuwe beloningsstructuur gezondheidszorg), maar wel publiekelijk de aanval heeft ingezet op de Inspecteur Huurman.

U heeft wederom gelijk, het is zeer triest dat deze Inspecteur de media moet opzoeken teneinde deze machtige groep aan te pakken. Uit eigen ervaring weet ik dat je deze groep echt niet volgens de normale regels van ethiek kan aanpakken. Het enige wat nog eventueel zou helpen is de MEDIA MONSTER! Dat is het enige waar deze groep bang voor is! Het is zeer zeker walgelijk dat het op deze manier moet gebeuren, maar als u de gevallen van nabestaanden en gedupeerden hoort dan zult u zich afvragen wat is nou erger ? Een one man show dat eindelijk medische missers aan de kaak stelt of de specialisten die zich tot GOD verheven voelen en de manier hoe zij met de patienten omgaan ?

Inderdaad Huurman zal na zijn contract netjes naar huis gaan, maar waarom met zoveel haast ? Is het niet handiger om zijn werk behoorlijk te kunnen overdragen aan de eventueel nu nog niet bekend maar wel aanwezige geschikte twee kandidaten ???