SOOLvA zo willen wij niet samen verder

Initiators

/ #20 Re: Discussie voeren

2012-12-13 09:57

#18: Jeremy Husmann - Discussie voeren

Wij, de initiators, zouden deze discussie overal wel willen voeren en nodigen dan ook iedereen uit deze discussie naar eigen inzicht hier en op andere locaties (online en op het schoolplein) voort te zetten en uit te breiden.

Met deze petitie willen we vooral een inventarisatie maken van de mate waarin de in de petitie genoemde zaken worden herkend en in hoeverre men het eens is met het hierin gestelde, zodat wij weten namens hoevelen wij deze zaken aan de orde stellen.

Veel handtekeningen leidt duidelijk tot meer aandacht van de media.

Wethouder Renze Bergsma heeft ons laten weten dat e.e.a. de volledige aandacht heeft. Komende week worden de conclusies van het bestuurlijk overleg besproken in de verschillende colleges van b&w. Vervolgens zullen zij aangeven welke maatregelen zij noodzakelijk achten.

Albert Renders is op den Biekurf in Babyloniënbroek geweest om over de ontstane onrust n.a.v. het enorme tekort op de begroting en het vertrek van de juffen van groep 7/8 te praten. Hij heeft de bezorgdheid van de ouders niet weg kunnen nemen. Zij hebben gisteren samen met hun kinderen het vertrouwen in het bestuur en Albert Renders opgezegd bij burgemeester Naterop. Naar aanleiding hiervan is er een gesprek gepland met de 2 ouders van de MR, de voorzitter van de GMR, Daniëlle van Elst en burgemeester Naterop.

Voor de ouders in Eethen staat een informatie-avond met Albert Renders gepland, om de ontstane onrust en vragen n.a.v. een artikel in de krant en de petitie te bespreken.

Wij hebben tot op heden geen enkele reactie van Albert Renders en het bestuur vernomen.