Zeg NEE tegen kabinet Rutte 2!!!

Shootme

/ #41 Re: 3 redenen om niet te tekenen

2012-11-30 17:50

#40: painintheass - 3 redenen om niet te tekenen

Beste pain in the ass. Ik heb het stukje op fok gelezen. Er staat dat onze haven en luchthaven tot verdoemenis gaan als er geen EU is. Sinds de EU er is, is het bergafwaarts gegaan. De havens en luchthavens deden het prima voor de EU. De strategische positie van Nederland is niet veranderd. We zijn niet verschoven en nog steeds de springplank van europa.

Echter, daar gaat deze gehele petitie niet over. Waar het om gaat, is dat wat er ook aan beleid is, men het eerlijk uitlegt. Dat het volk er achter staat. Dat er eerlijk en open beleid is waar het volk achter staat. Dat mensen die geen mogelijkheid hebben de bezuinigingen te compenseren, en al nauwelijks rond kunnen komen ontzien worden. dat onze ouderen verzorgt blijven. Het was al slecht, nu gaat het helemaal nergens meer over.

Onze buurlanden kunnen dat, omdat die niet alleen domweg bezuinigen, maar ook bouwen. En bezuinigingen vooraf goed berekenen, de effecten overzien. Allemaal zaken die we missen bij dit kabinet. En zo kunnen we wel even doorgaan.

Eea nog los van de EU. We hechten aan democratie. Dat is dus geen schijn democratie waar mensen stemmen op mensen die beloften doen die naar eigen zeggen glashard zijn en die binnen enkele uren met het grootste triomf te breken. Of als we het over de EU hebben, niet eens gekozen zijn!

Ik wil geen liegende manipulerende leiders die meer belang hechten aan het doel, los van de steun die het doel heeft of de weg er naar toe. Ik wil een leider met ballen en inzicht. Iemand die ethiek boven kapitaal zet. Iemand die leiderschap heeft en de inzichten om dit op te lossen.

Iemand die we begrijpen, steunen in de moeilijke keuzes en zelf voorbeelden neer zet als het volk dat ook moet ondergaan.

Niets van dit alles zie ik terug. Mensen raken gedemotiveerd en resterende kansen verdampen elke dag meer.

Daarom stemmen we tegen een Rutte 2. Het vertrouwen is 0.Niet omdat we chronisch tegen zijn, maar omdat ze het belangrijkste element van hun leiderschap hebben verkwanselt. VERTROUWEN!