HELP DE MUSSEN VERDWIJNT!!! LAAT DE MUSSEN NIET VERDWIJNEN!!

peter de ruiter

/ #46

2012-07-08 16:41

Verwijderd omdat t beledigend is? Wat? Is de waarheid beledigend. Alcohol verkoop zonder licentie. Tent vol met junks die feesten tot laat in de ochtend, die allemaal strak staan van de hard drugs? Dealers die niet alleen hard drugs maar ook neppe troep verkopen dat zeer gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid? Tuig! Afblijven van andermans eigendom. Ze hadden die huis al lang geleden moeten afbreken. Nou is het een verzamel plaats voor tuig.
En nou over creativiteit gesproken, er is niks creatiefs aan een illegale feestje waar er hard drugs rond gaan als of het niks is. Wil je je creativiteit uitoefenen? Doe het net zoals elk ander dat moet doen.
Wil je geen belasting, stroom en water betalen? Ga naar de zuidpool, daar hoeft dat allemaal niet.
En nou komt er eindelijk een bedrijf wat nuttigs van dat tuig hol maken en dan zitten jullie moeilijk te doen? Donder op! Jullie zouden dat land alsnog nooit zouden kunnen betalen.
Bij de uitzetting sta ik naast de politie jullie uit elkaar te trekken. Des noods moeten we maar dat hele boel in de fik steken.
PS: Dit is een discussie, verwijder je het? Dan bewijs je dat ik gelijk heb. Ik heb deze reactie zo en zo opgeslagen, mocht je het weer verwijderen.