ontslag hoofdelijk aansprakelijkheid hypotheek


Gast

/ #19

2012-05-31 23:09

Ik zit ook in een soortgelijke situatie.
Mijn ex en ik zijn nu al bijna 5 jaar uit elkaar en helaas heb ik toen geen samenlevingscontract met hem opgesteld en is er een extra hypotheek afgesloten getekend door ons allebei.
Ik heb al een advocaat ingezet en zijn zelfs naar de rechtbank geweest. De rechtbank kan mijn ex niet verplichten en de bank ook niet om mij te ontslaan van de hoofdelijke aansprakelijkheid.
Mijn ex woont nog steeds in het huis en mailt alleen af en toe dat hij er mee bezig is, maar ondertussen is er nog helemaal niets gebeurt. Hij woont ook alweer een aantal jaren samen en zijn partner werkt ook. Ik vind het te gek voor woorden dat er geen enkele instantie is die mij kan helpen om van de hypotheek af te komen.
Ik sta met mijn rug tegen de muur en kan zelf geen huis kopen. Hij leeft ondertussen gezellig zijn leventje met zijn veel jongere vriendin en ik zit hier in mijn flatje maar af te wachten totdat hij eindelijk een keer in actie komt.
Ik hoop werkelijk dat deze petitie gaat helpen, want zo kan dit niet langer. De slachtoffers worden nog meer slachtoffer en de oplichter krijgt zijn recht??!!! Hoe belachelijk is dit!!