Doorlichtingsplan Gentse politie is karikaturaal - halt aan grote delen van het verbeterplan

De oppergraai
Gast

/ #60 Reply Zed

2010-11-15 10:02

Ik maak al enkele jaren geen deel meer uit van de interventiedienst. Nu ben ik ook van het principe dat iedereen recht heeft op zijn eigen mening, dus jij ook!
Nu kan je wel niet van iedereen verwachten dat ze, zoals jij, met hun kl... laten spelen.

Je hebt een punt dat we een goed betaalde- en vaste job hebben. Je hebt ook een punt dat er mensen zijn die het veel moeilijker hebben dan wij, maar is dit een vrijgeleide voor de leiding om alles door de basis hun strot te duwen???? Het volgende is misschien een beetje wedde inleveren, maar als ik jouw stelling volg dan zal het maar moeten zeker??? Ik dacht het niet!!!!

Als basispersoneelslid van een gerelateerde dienst was ik zelf aanwezig op een vergadering met mijnheer de prof. Ik heb zijn kleine kantjes gezien, dus het eminent figuur (zoals hij zichzelf pleegt te noemen) is van zijne pied de stal gevallen. Ik noem hem een gepatenteerde leugenaar die draait zoals de wind waait. Wat dacht men van :"de oppergraai die zich laat voeren door de politiek/financiële wind"!?

De politieke hervorming van het korps wordt snel-snel,voor de aanstelling van de nieuwe zonechef, doorgevoerd. Met alle respect voor de waarnemende-, maar hij moet volgen om nog maar kans te maken bij de nakende selectie.
De rode burcht (het stadhuis) wil vooruitgeschoven mannetjes op strategische posten om de greep op de politie te verstevigen.

Democratie bij de overheid?? Jongens, meisjes ... wees toch niet zo naïef. Ze is er nooit geweest, en ze zal er ook nooit zijn!!!

Ik zeg niet dat staken de oplossing is, maar mensen wees eens creatief.

Een ideetje: Volgende week ligt het plan voor ter stemming in de gemeenteraad... Daar wil men toch altijd een deurwachter van de politie??? Misschien moet hij deze keer niet alleen gaan...
(trouwens de pers is er altijd) en daar eens applaudiseren???

ACOD, CCOD, VSOA en NSPV geen goesting??? Of werden jullie kameraden ook al posten beloofd?

Als niet lid van de ID steun ik elke (fatsoenlijke) actie. Trouwens onze dienst is minstens evenveel getroffen als die van jullie! Op het werk zijn onze belangen soms tegenstrijdig, maar l'union fait la force!!!

ps: Eén woord mijnheer Van Belle: BRAVO!!