Doorlichtingsplan Gentse politie is karikaturaal - halt aan grote delen van het verbeterplan

ID ID ID ID ID!
Gast

/ #40 Re: ID

2010-11-05 20:51

#39: X - ID 

 Damn right! ID draait dankzij de basis en de soepelheid zonder kwaliteitsverlies!

 

trouwens: referendum over de dienstrooster. Al opgemerkt dat deze niet anoniem is...? Let eens op de brief die jullie ontvangen hebben: Bovenaan staat de nummer van je sectie, met daarnaast nog een nummer... Men weet goed genoeg wie er voor welk dienstrooster heeft gestemd hoor! Wat is de reden daar nu voor...??? Enfin, Als ik kijk naar het peloton dat ik inzit, ken ik niemand die voor het nieuwe dienstenrooster heeft gestemd...

 

Let the games begin! We gaan vechten voor onze job! Al moet dit met de nodige middelen, wij willen niet de dupe zijn van alles! Er is geen Politie zonder de basis en de basis doet uitstekend werk, ook al worden wij niet gesteund door leiding en bestuurlijke overheid!

Chapeau aan onszelf dat we zo'n goed werk verrichten. De leiding en bestuurlijke overheid + professoren mogen blij zijn dat we nog zo kalm blijven! Doe dit in een bedrijf als bijvoorbeeld VOLVO of DE LIJN, en het boeltje draait niet meer. Waarom blijven wij zo kalm? Omdat we allen onze job graag doen en omdat ieder van ons verantwoordelijkheidszin kent. Maar vraag me niet hoelang we dit nog zullen blijven aanvaarden!

Heren professoren, heer Burgemeester, Heren en Dames van de Leiding: Zie het in, WIJ GAAN NIET AKKOORD MET JULLIE HERVORMING! WIJ WORDEN GESTRAFT VOOR EEN KARIKATUURAAL RAPPORTJE OPGESTELD DOOR DE (VOLGENS HEM ZELVE) MEEST GERENOMEERDE PROFESSOREN VAN EUROPA :-)

Of u nu gerenomeerd bent of niet, We leven nog steeds in een democratie alwaar men zijn mening vrij mag uiten. Blijkbaar denkt u daar anders over. Chapeau aan HCP Van Belle!

Professor De Ruyver stelt een rapportje samen, krijgt daar commentaar op en voelt zich direct in zijn gat gebeten... Meneer De Ruyver, kijk eerst even in de spiegel alvorens u iemand zomaar "een licenciaatje criminologie" noemt...

Ikzelf ben een simpele man met een middelbaar diploma, hoe gaat U mij dan noemen? Volgens mij heel discriminerend naar ons toe.Ik ken bevolkingsgroepen die nu al reeds op hun kop zouden staan moest U tegen hun iets gezegd hebben. Maar tegen ons kan u dat zeggen, omdat u weet dat wij daar toch kalm onder blijven. Daar bereikt U niets mee hoor.

En trouwens: In de krant gaan verkondigen dat het niet meer dan normaal is dat er protest is tegen de hervorming en dat ons protest nog zeer kalm is... zeer sterk van U! Wij hopen met z'n allen dat Uw opzet om Interventiedienst te hervormen zwaar mislukt!

Zoals eerder al gezegd: Er is een bindend referendum over de dienstenroosters. dit wil zeggen, als de meeste voor het huidige dienstenrooster kiezen, dat het huidige dienstenrooster ook zal blijven bestaan... EERST ZIEN DAN GELOVEN zeg ik! Maar de stap naar een referendum is allesinds al de goede stap!

 

Bij deze, gegroet