Doorlichtingsplan Gentse politie is karikaturaal - halt aan grote delen van het verbeterplan

Guest ID ID
Gast

/ #27 Re: Enkele ergernissen ...

2010-11-03 21:38

#22: I.D. Gent Pel? - Enkele ergernissen ...  

 heel goed gezegd! heel veel, zoniet volledige, herkenningspunten!

 

Nog zo'n staaltje van sterke leiding: Y-week: Bevolen met beleur te Brussel. 4 dagen bijna op rij MPE te brussel of Gent. Diensten van 10 uur of langer.

 Als voorbeeld: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bevolen met MPE dienst. Die 4 dagen geen tijd om vrouw en kind te zien want de diensten lopen uit tot 01.00 u 's nachts en de volgende dag dien je alweer om 12.00uur te beginnen.

 De vrijdag is er geen MPE dienst, maar word je gebeld door het A-buro (dewelke trouwens steeds fantastisch werk leveren en u altijd vriendelijk zullen ontvangen). Je moet dan beginnen van 12.00 tot 20.30. een leuke fenomeenpatrouille...

Samen met je collega dien je je aan te melden om 12.00. Collega 1 ziet het niet zitten om om 12.00 te beginnen en belt naar Ydienst om recup te vragen en pas om 16.00u te beginnen: Geen probleem.

Collega 2 komt op om 12.00u en ziet dat zijn collega 1 pas om 16.00u begint. Maar collega 2 zou graag om 17.00u stoppen omdat hij dan eindelijk vrouw en kind eens kan zien, spreken na een ganse week dat niet gekund te hebben. Collega 2 gaat naar Ydienst en vraagt daar vriendelijk of hij om 17.00 u mag stoppen. dan hebben we daar zo'n vriendelijke man(zonder sterren maar met kroontjes) die zich luidop afvraagt waarom wij eigenlijk nog komen werken als collega 1 pas om 16.00u opkomt en collega 2 om 17.00u wil stoppen...Die luidop zit te zeggen dat er op die manier geen patrouilles kunnen gereden worden waar hij zo zijn best voor heeft gedaan ze op te stellen... (hoest kuch kuch).

Dit terwijl er een ganse week overuren gedraaid zijn tegen de sterren op enkel en alleen maar om die Eurotop te doen...

Wij van interventie proberen niet te zagen over onze uren omdat we op voorhand weten dat we met wisselende uren zitten. Maar blijkbaar is het op sommige momenten niet mogelijk (in de Y week dan nog) om je overuren te recupereren om eens bij vrouw en kind te zijn...

 

Dames en heren van de leiding, dit leidt naar frustraties!

Waarom luistert men nooit eens naar ons als we wat te zeggen hebben. De basis (INP en sectiechefs) zorgen er wel voor dat al het werk gedaan wordt op de baan. Wij doen dat met hart en ziel. Zelf al worden we uitgemaakt voor het vuil van de straat, we blijven ervoor gaan!

WIJ WILLEN GEEN NIEUW DIENSTROOSTER! WIJ WILLEN NIET VAN SECTIES NAAR TEAMS OVERGAAN!

WIJ WILLEN LUISTERBEREIDHEID VAN DE LEIDING

WIJ WILLEN RESPECT VAN DE LEIDING

WIJ WILLEN EEN LEIDING DIE ACHTER ONS STAAT ALS ER IETS GEBEURD

WIJ WILLEN EEN BESTUURLIJKE OVERHEID DIE NIET AAN ZIJN STEMMEN DENK MAAR ACHTER ZIJN VOLK STAAT

WIJ WILLEN DE INTERVENTIEDIENST DOEN DRAAIEN MET DE VOLLE STEUN!

 

ZIE DAT NU EENS IN DAMES EN HEREN VAN DE LEIDING! NEEN TEGEN DE HERVORMING!!!!NEEN AAN DE PROFESSOREN!